Sayfa 397/964 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    TIRT TIRT bu yazıdan kaç gün sonra bunlar TIRTLADI cinali...
    Açtıkları davada DAVADAŞLARINI nasıl SATTIKLARINI okuyunca eski yönetemîn yönettiği şirket nezninde açtıkları davanın RET olup SONLANDIĞINI yani HİÇ AÇILMAMIŞ sayıldığını hatırlatmak ACI oluyordur!!!

Yeni yeni övüp bitiremediğiniz yeni yönetime BOLCA DAVA açarsınız!!!

Birileri yayın organın REKLAMINI , avukatlık REKLAMINI , milletin GAZINI almayı başardı!!!

AYAKTA ALKIŞLIYORUZ!!! Sizler de ZENGİN OLACAKSINIZ!!!

Biraz KARAKTERLİ olun ricamız
    karaktr kelimesi sana pek yakışmadı doktor.siz bu konuda epey sabıkalısınız

2. Sayin cinali, siz de sozde dr a cevap verirken bana laf carpitiyorsunuz...

Bununla ilgili defalarca yazmamiza ragmen israrla esrarengizlik katmaya calisiyorsunuz...

Neden cekildi niye cekildi neler yapildi hepsi yazildi.

Hala kararimizin arkasindayiz...

Dr a gelince bizim 1 sene gerimizden geliyor. Simdi de memsa da fesih organizasyonuna baslamis derler...

Dr un ne oldugu bellide sayin cinali olaylara gizem katmayin her sey zaten ortada...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Doktor kendi hissesinde yaptiklarini kervanda yapamadigindan dertli mesela doktora onlarca soru sorulabilir ancak 2-3 tane ben sorayim...

1-gk da denetciyi secmeyin diye algi yaptin.. Gk a kendin katilmadin... Neden?

2-patronunda milyonlarca hisse oldugunu soyluyorsun bu kadar hisse o zaman kimde diyorsun... Madem gk da denetciyi sectirmek patronun isine geliyorduda bu milyon lotlari gk da niye kullanmadi??

3- bize SPK size dava acin diyor niye acmiyorsun diyen eyyy doktor... Spk simdi de patronlarin bilancoyu gondermedigi icin dava acabilirsiniz diyor neden acmiyorsun???

4- yani doktoru tanidik ki fesih davasi acilirkende milleti bir birine dusurmus algilar yapmistir. Hadi doktoru taniyoruz, isini yapiyorda.... Bazi arkadaslarimiz yillardir surdurulen bu bir birine dusme komplosuna neden dusuyor...

Eger ky olarak 1 sene veya 2 sene once toplanabilseydik bugun hersey cok farkli olurdu.

Bu birlikteligin olusmamasi icin elinden geleni yapanlar hala calisiyor...

Evet biz de grup olarak ky lehine olacak hamlelerimize hala devam ediyoruz.

Ins zaman bizi hakli cikartacaktir..

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Doktor kendi hissesinde yaptiklarini kervanda yapamadigindan dertli mesela doktora onlarca soru sorulabilir ancak 2-3 tane ben sorayim...

1-gk da denetciyi secmeyin diye algi yaptin.. Gk a kendin katilmadin... Neden?

2-patronunda milyonlarca hisse oldugunu soyluyorsun bu kadar hisse o zaman kimde diyorsun... Madem gk da denetciyi sectirmek patronun isine geliyorduda bu milyon lotlari gk da niye kullanmadi??

3- bize SPK size dava acin diyor niye acmiyorsun diyen eyyy doktor... Spk simdi de patronlarin bilancoyu gondermedigi icin dava acabilirsiniz diyor neden acmiyorsun???

4- yani doktoru tanidik ki fesih davasi acilirkende milleti bir birine dusurmus algilar yapmistir. Hadi doktoru taniyoruz, isini yapiyorda.... Bazi arkadaslarimiz yillardir surdurulen bu bir birine dusme komplosuna neden dusuyor...

Eger ky olarak 1 sene veya 2 sene once toplanabilseydik bugun hersey cok farkli olurdu.

Bu birlikteligin olusmamasi icin elinden geleni yapanlar hala calisiyor...

Evet biz de grup olarak ky lehine olacak hamlelerimize hala devam ediyoruz.

Ins zaman bizi hakli cikartacaktir..

birbirimize düşme diye bir durum olamaz.yanlış ve eksik olan birşey varsa bunu kim söylerse söylesin veya yazsın bunu sorgulamak lazıım bunun neresi birbirine düşmektir anlayamadım.
    şirketin açıklamalarına bak zafer kazanmış sanki ne gibi iyi bir aktivitesi oldu.yazda bizde öğrenelim.

5. Hocam bakin tecrubeli bir borsacisiniz biz onunu actik derken kredi cekebilmeleri icin engel olan davamizi geri cektik...

Bundan sonrasini takip edecegiz dedik, ediyoruz...

Dedik ki olumlu isler olursa sorun yok... Yok olmaz art niyetli yonetim anlayisina devam ederlerse bizde hukuki haklarimizi aramaya devam ederiz dedik

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    birbirimize düşme diye bir durum olamaz.yanlış ve eksik olan birşey varsa bunu kim söylerse söylesin veya yazsın bunu sorgulamak lazıım bunun neresi birbirine düşmektir anlayamadım.
    şirketin açıklamalarına bak zafer kazanmış sanki ne gibi iyi bir aktivitesi oldu.yazda bizde öğrenelim.
    Sayin cinali tecrubeli bir borsacisiniz benim yazmamla ogreneceginiz bir seyler varsa... Maalesef yanlis hissedesiniz...

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Sayin cinali tecrubeli bir borsacisiniz benim yazmamla ogreneceginiz bir seyler varsa... Maalesef yanlis hissedesiniz...

kusura bakma anlıyamadım ne demek istediğini

8. Ne kadar rezil bir topic ..arada girip önemli birşey varmı diye bakayım diyorum..milletin birbirine laf sokmasından başka birşey yok. admin yok galiba yada milletin işine geliyor

Sayfa 397/964 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •