Sayfa 397/776 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    İtina ile her türlü olumsuzluk fiyatlandırılır.
    Bu durumda olmamin
    Tek sebebi benim.ne günah isledim acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Bu durumda olmamin
    Tek sebebi benim.ne günah isledim acaba?
    Safkar alacak kadar,safmışşin

3. Safkar klimasan senin kadar kar yapmadı senin kadar iş almadı ama son 2 ayda yüzde 100 arttı dün yüzde beş bugün şuan yüzde 10 seans sonuna tavan olur bizim patron ve spek hala safkarı düşürmek için uğraşıyor hem de yüzbin lotla günlük yatırım tavsiyesi değildir...

4. Ak yatırım satışları, patronun satışları..
    Herhalde ramazan da işler kesat..
    Zavallı , Abdi.

5.  Alıntı Originally Posted by dandanakan1453 Yazıyı Oku
    Ak yatırım satışları, patronun satışları..
    Herhalde ramazan da işler kesat..
    Zavallı , Abdi.
    Biri Suna taban yaptirsin . Resmen dassak geçiyor birileri.

6. Taban yaptırırsa SPK el atar hisseye mimlenir niye taban yaptırsınki istediği gibi at koşturuyorlar yüzvbin lotla günde yüzde 3 düşürüyorlar yatırım tavsiyesi değildir..

7. Batta sen de kurtul bizde kurtulalım safkar sen borsaya niye açıldın ya 17 aydır süründürülürmü ya bi yeşil ol yüzde 5 art hep kırmızı kırmızı kim kazanıyor ben anlamıyorum nedir bu bu milyon lot olanlar ne kazanıyor oruç mu başıma vuruyor düşünemiyormuyum bilmiyorum bi hisse hiç mi yükselmez ya patron ne iş yapar şirketi mi sattın el altından ne yaptın ya delirecem dün güya ayakta durmuş numarası yap bugün yüzde 5 düş ne güzel memleket hacim yok ama düşüş şahane yatırım tavsiyesi değildir. .

8.  Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
    Batta sen de kurtul bizde kurtulalım safkar sen borsaya niye açıldın ya 17 aydır süründürülürmü ya bi yeşil ol yüzde 5 art hep kırmızı kırmızı kim kazanıyor ben anlamıyorum nedir bu bu milyon lot olanlar ne kazanıyor oruç mu başıma vuruyor düşünemiyormuyum bilmiyorum bi hisse hiç mi yükselmez ya patron ne iş yapar şirketi mi sattın el altından ne yaptın ya delirecem dün güya ayakta durmuş numarası yap bugün yüzde 5 düş ne güzel memleket hacim yok ama düşüş şahane yatırım tavsiyesi değildir. .
    Ara Abdi yi,,hesap sor.
    Burada bağırmak faydasız

Sayfa 397/776 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •