Sayfa 397/495 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. CinAli gerçekten çok şey bikiyormus gibi yazıyorsunuz ama çok zayifsiniz.kanunlari iyi bilmiyorsunuz yada yorumlayamiyorsunuz.satma hakkında değerleme raporu şirkete bırakılmıştır.spk kanunlarına göre değerleme yapılır onay şartı yok.yatirimci ortak bunu ancak mahkemeye götürebilir başkada bir şey olmaz .ortak ses cikarmazsa SPK nin çokta tikinde.
    Değerleme mal mülk ile olmuyor işte bunuda öğren.10 milyon malı olan bir şirket 1 milyar değerde çıkarılıyor sisire şişire .2 milyar malı olan şirket 100 milyon değerde çıkıyor evet bu spk değerleme kanununa göre oluyor .önemli olan sirkeetin yönetim kurulunun niyeti. Yönetim değerleme kurtuluşuna gelecekle ilgili ne ongorurse değerleme kurulusu o raporu çıkarır.siz şu an değerleme raporu çıkaran şirketi mahkmeye veremezsini çünkü o yönetimin verdiği bilgiler ile bu sonuca ulaştı.hicbir sorumluluğumuz yoktur bize verilen bilgiler ile bu raporu hazırladık diye açıklamaları vardır zaten.
    Cin Ali daha çok şey ogrenecen.
    Şirket bir ucundan tutsaydi bu degerlemeyi 70 ile 100 TL arası cikarrirdi ama şirket diğer uccundan tuttu ahlaksızlık yaptı 10 TL çıkardı.şu aşamaaada SPK yatırımcı itirazı olmadığı için zikine bile takmaz.yatirimci hakkını aramazsa ortak halinden memnun ise SPK ne yapsın .
    SPK ya bu değerleme hakkında izocamin durumu hakkında mağduriyet icin.3 kişi yazmış .he he
    Anel Telekomda haber var oku .yatırımcı böyle osuruk keser Yusuf Yıldız gibi

Alıntı Originally Posted by zırıltı Yazıyı Oku
    CinAli gerçekten çok şey bikiyormus gibi yazıyorsunuz ama çok zayifsiniz.kanunlari iyi bilmiyorsunuz yada yorumlayamiyorsunuz.satma hakkında değerleme raporu şirkete bırakılmıştır.spk kanunlarına göre değerleme yapılır onay şartı yok.yatirimci ortak bunu ancak mahkemeye götürebilir başkada bir şey olmaz .ortak ses cikarmazsa SPK nin çokta tikinde.
    Değerleme mal mülk ile olmuyor işte bunuda öğren.10 milyon malı olan bir şirket 1 milyar değerde çıkarılıyor sisire şişire .2 milyar malı olan şirket 100 milyon değerde çıkıyor evet bu spk değerleme kanununa göre oluyor .önemli olan sirkeetin yönetim kurulunun niyeti. Yönetim değerleme kurtuluşuna gelecekle ilgili ne ongorurse değerleme kurulusu o raporu çıkarır.siz şu an değerleme raporu çıkaran şirketi mahkmeye veremezsini çünkü o yönetimin verdiği bilgiler ile bu sonuca ulaştı.hicbir sorumluluğumuz yoktur bize verilen bilgiler ile bu raporu hazırladık diye açıklamaları vardır zaten.
    Cin Ali daha çok şey ogrenecen.
    Şirket bir ucundan tutsaydi bu degerlemeyi 70 ile 100 TL arası cikarrirdi ama şirket diğer uccundan tuttu ahlaksızlık yaptı 10 TL çıkardı.şu aşamaaada SPK yatırımcı itirazı olmadığı için zikine bile takmaz.yatirimci hakkını aramazsa ortak halinden memnun ise SPK ne yapsın .
    SPK ya bu değerleme hakkında izocamin durumu hakkında mağduriyet icin.3 kişi yazmış .he he
    Anel Telekomda haber var oku .yatırımcı böyle osuruk keser Yusuf Yıldız gibi
    Ben neyi bildiğimi veya bilmediğimi bilerek yazarım.
    Aç bakalım ortaklıktan çıkma karda SPK.bulteninde karar varmı yokmu.
    Anelt telekomda ne olmuş bekleyip duruyorlar ne almislar.
    Temettü alacaklarmis güldürmeyin beni
    Temettü yönetim kurulu karar alır genel kurulda oylanir kaldiki zarar eden şirket neyin temettusunu alacak.
    Canımız sağ olursa göreceğiz onların akıbetini.
    Onlar ortak olarak devam edebilir izocamda mukayese edeninin bilgisinden vede aklından şüphe ederim

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Temettü yönetim kurulu karar alır genel kurulda oylanir kaldiki zarar eden şirket neyin temettusunu alacak.
    Onlar ortak olarak devam edebilir izocamda mukayese edeninin bilgisinden vede aklından şüphe ederim
    Çarpıtma ortaklıktan atarken SPK kararı elbet olacak bunu tekrar tekrar yazdik.satma hakkinda SPK yok degerlemeye onay vermedi diyorsunuz.ole bir şey yok.onu birakin ortaklıktan atmada bile itiraz olmazsa spk karismaz .tebde godomanlar vardı ve değerleme sonucu PD sinin bile altında çıkmıştı .binlerce kişi bari PD si kadar olsun diye şikayet etti.ve PD si kadar oldu.izocamin PD si 7 TL.dusunki 5 TL cukardilar SPK 7 TL yaptı.tebde böyle bir durum vardı .2.70 falan PD si varken 2.30 dan atmaya kalktı .değerini bile kasadaki paranın altında çıkardı PD sinin altında.
    Haci abi izocamda PD sinin 1.5 katı çıkardı gene.bu yaştan sonra sana akıl mi vefecem.
    Satma hakki kullanilirken degerlemeye onay vermedi diyorsunuz .adam 130 bin lot hisse almış hala neymiş değerleme onaylanmadı ne onayı .31 aralika kadar öle bir onay gelsin bana burda herkes mal desin kabulum.isin gucun sallamak.ne onayı ati alan uskudari geçti

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Bunu bile bilmiyorsun anel telekomun yüzde 50 sine sahip olduğu bir anel yapı var.ve buranın yıllık 25 milyon TL geliriri var yarısı anel Telekoma ait 12.5 milyon TL odenmis sermaye 50 milyon TL.bir hisseye 25 kuruş temettü gelir .ama dağıtırlar ama dagitmazlar orası ayrı.ama Yusuf yıldızda ve sayısında 1.5 milyon lot var .25 kuruştan yıllık 375 bin TL karlari oluyor .adamlar akıllı yatırım yapmışlar bizim gibi deil.genel kurul hazirun cetvelinde yazıyor .Yusuf bey sanırım 350 bin Bekir bey 1.3 mikyon falandı

Zirilti
    Senin bildiklerin benim unuttuğum dur.
    Aneltin sahip olduğu varlığın ne olduğunun konuyla ne ilgisi var onlar haklı mücadelesini yüzde 5 ile yaptı
    Bu duruma geldi şu anda sadece ortaklar vede borsadan çıkma ihtimalleri de yok.
    İzocamda bunun alakası nedir.
    Evet borsadan çıkacağı zaman SPK.onayliyacak degerlemeyi ortaklıktan çıkma hakkı ile ilgili olarak vede bultende çıkacak
    Bu fiyat artarsa satma hakkında da geçerli olacak bunu anla artık.

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Zirilti
    Senin bildiklerin benim unuttuğum dur.
    Aneltin sahip olduğu varlığın ne olduğunun konuyla ne ilgisi var onlar haklı mücadelesini yüzde 5 ile yaptı
    Bu duruma geldi şu anda sadece ortaklar vede borsadan çıkma ihtimalleri de yok.
    İzocamda bunun alakası nedir.
    Evet borsadan çıkacağı zaman SPK.onayliyacak degerlemeyi ortaklıktan çıkma hakkı ile ilgili olarak vede bultende çıkacak
    Bu fiyat artarsa satma hakkında da geçerli olacak bunu anla artık.
    Hadi ya kanunmu çıkardın.satma hakkına verene neden ortaklıktan çıkarma artarsa verilsin.ole bir şey mümkün mü Allah askina çok komiksin yahu

Bazı şeyleri anlayabilmek için bilgi ve tecrübe kavrama yeteneği gerekir.
    1.bu forumda dava açacak bilgi ve tecrübeye sahip inşallah çıkar.
    2.satma ve ortaklıktan çıkarmada değerleme yüksek çıkarsa o esas alınır
    Bu kadar basit muhakeme yeteneği olan
    Vede uygulamaları bilen hisseyi verirdi
    Tabiki dava açmak isteyen vermemekte hakkı olabilir.
    3.burda avukat diye yazan gerekli hukuki dersi aldı kayboldu.
    4.ttk.maddelerini yazdim ondan sonra birileri kopya çekmiş.
    5.burda dava açacak cikarmi inşallah çıkar bunun bana faydası olmaz ama
    Hiç olmazsa ahlaksız şirkete bir zararı olursa mutlu olurum.

8. 1- Hep dava açmaktan bahsediliyor
    2- Hisselerini elinde tutanlardan şirkete soru sorma hakkı var , sordumu. Şirkete açılan dava var mı ? diye
    3- Dava açılmışsa şirket bunu KAP ta bildirecek mi
    4- Ben bir yerde okudum kesinleşmiş davayı bildirmek zorundaymış.

Sayfa 397/495 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •