Sayfa 397/808 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. HALKB 6.12 long...

Endeks 141.550 şort...

HALKB long tek başına riskli geldi bu ortamda...

Risk ortadan kalkarsa şortları kapatırım...

Testere yaparsa ikisi arasında geçiş yaparım...

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    HALKB 6.12 long...

Endeks 141.550 şort...

HALKB long tek başına riskli geldi bu ortamda...

Risk ortadan kalkarsa şortları kapatırım...

Testere yaparsa ikisi arasında geçiş yaparım...
    Sn verge... Sizde grafiklere bakıyorsunuz... Bence şort açmak için 141,000 kırılmalı... 141,500 üstü kapanışlar longlara yeni zirve getirir.. Başarılar diliyorum size...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. Sn bear hocam sizin bu destek ve direnç gösteren grafiklerden burayada bir iki tane istiyoruz... Diger tarafa attıgınızı buraya kopyalacaktım ama dedim izin alayım ondan sonra
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Sn verge... Sizde grafiklere bakıyorsunuz... Bence şort açmak için 141,000 kırılmalı... 141,500 üstü kapanışlar longlara yeni zirve getirir.. Başarılar diliyorum size...
    Teşekkür ederim, dediklerine sonuna kadar katılıyorum...

Bu ortamda şort açmak akıl karı değil...

Ben HALKB longlarla hedge ediyorum(teminat olayından dolayı)...

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, dediklerine sonuna kadar katılıyorum...

Bu ortamda şort açmak akıl karı değil...

Ben HALKB longlarla hedge ediyorum(teminat olayından dolayı)...
    Buradaki herkes benim arkadaşım... Kimsenin zarar etmesini istemem.. Kimseyide etkilemek istemem... Bende bir düzeltme bekliyorum ama şöyle bir şey olabilir mi düşecek ise önce bir yukarı yapıp milleti long yapıp sonra aşagıya gelir mi... Yada önce aşagı yapıp sonra yukarı... İzleyip görecegiz..

6.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Buradaki herkes benim arkadaşım... Kimsenin zarar etmesini istemem.. Kimseyide etkilemek istemem... Bende bir düzeltme bekliyorum ama şöyle bir şey olabilir mi düşecek ise önce bir yukarı yapıp milleti long yapıp sonra aşagıya gelir mi... Yada önce aşagı yapıp sonra yukarı... İzleyip görecegiz..

Zülfü hocam düzeltme bekleye bekleye nice şortçu telef oldu...

Ben kallavi şort için piyasanın dönmesini bekleyecem...

Gerekirse 2000 puan aşağıdan açarım ama yine de en az 3000 puanımı alırım...

Ben ilk senaryonuza katılıyorum düşmeden önce mutlaka yukarı sürecektir...

Ama bu yukarı sürme için bir haber bulması lazım...

Haber geldiği gün nakitte olup doğru pozisyon alan şorttan güzel para kazanır...

Gerisi telef olur...

7. [IMG][/IMG]

Günlük grafik... Long için 141,475 üstü kapanış... Şort için günlük 141,175 altı kapanış lazım... Benim pencerden

8. Kendi adıma konuşayım... Vade sonu işlem yapmayı sevmiyorum... Piyasa otursun bakarız... Pazartesi günü piyasanın oturacagını düşünüyorum...

Sayfa 397/808 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •