devre kesti yine..
Spek nerdesin soygunun en büyüğü bu tahtada yaşanıyor 2 haftadır..
Ben artik sirketden bir aciklama gelmesin diye dua ediyorum. Bunlarin yapacagi aciklama bu saatten sonra patron satisi filan olur herhalde..
Devre kesimini de 2 tanede birakiyorlar, brute sokmuyorlar. Brute girsin diye de dua eder olduk. Ne hale soktular bizi.
Yatirim tavsiyesi degildir
geçen sene hani korona başlangıcında mart ayında tüm piyasa altüst olmuştu o dönem kront zirveden yüzde 55 düşmüştü ( 24,9- 11,2 düşüşü) , bugün ise 79,4 zirvesine göre ise düşüş yüzde 56 oldu hem de hiç bir olumsuz haber yokken ..
rekor da 2017 dönemi zirveden yüzde 65 düşüşle 2 sene süründüğü zaman kağıdın 7-8 lerde
sayın lionnes artık paylaşımlarınıza biraz çeki düzen verseniz iyi olacak hem şirketi öven yazılarınız ardından da bu tip yazılarınız hiç hoş olmuyor buraya yatırım yapan ve zarar eden ve şu an sıkıntı çeken insanlara lütfen biraz saygınız olsun yok kront şöyle yok kront böyle siber güvenlik geleceğin en önemli ihtiyacı gibi yazılarla şirketi ve soyguncu patronunu tanımayanları yanılıtıp hüsrana uğratmayın bahsettiğiniz şeylerin hepsi kağıt üstünde gerçekleşmeyen olması umud edilen şeyler asıl gerçek tahtada ki fiyatlama ve sonuç ortada lütfü yenel krontu istediği kadar ilk beşe sokucam iddasında olsun ama şu gerçek kront hiç bir zaman yatırımcı dostu kurumsal bir firma olmayacak bu saaten sonrada sizi engelleme yazılarınızı okumama kararı aldım size kendi kendinizi kront ile avutma yatırımınızda başarılar dilerim
Siber güvenliğine sokayim. Kahve dolleri ******** Hırsızlar
Yer İmleri