Sayfa 397/499 ÝlkÝlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,169 - 3,176 arasý.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alýntý Originally Posted by Pyrros Yazýyý Oku
    Bir de þey vardý, endeksin düþüþünde kapý gibi duracak kâðýt Egeen olacaktý, çok dirençli bir þirketimiz vardý. Gördün mü kâðýttan kaplan kaðýrdýýýý ters indikatör ??? Carttt kaba kaðýrttt.
    Kasa para doluymuþ. Dolar doluymuþ. Ýhracat %90 mýþ. Ýhracatçý firmalar böyle dönemlerde pozitif ayrýþýrmýþ. Yeni fabrikayla para basacakmýþ.
    Üretim ve karlýlýk ikiye katlanacakmýþ.
    Neden egeen deyip alma nedenleri sýralanýp elden ele dolaþtýrýlýyordu.
    Bir de þu kadar yýlda þöyle getirmiþ böyle getirmiþ destanlarý...
    Üstelik de temettüsü ile bel yýlda maliyeti sýfýrlama yalanlarý...
    Hepsini burada yazanlar oldu. Þimdilerde çoðu kaybolup gitti. Ters indikatör mü?
    Onun bir tane egeeni olduðundan dahi kuþkum var. Onun görevi baþka ...
    Ýnsan o kadar yazar çizer de bir tane öngörüsü tutmaz mý? Durmadan alýyormuþ. Her fiyattan. Hele biri vardý 10 bine insin arabamý satýp egeen'e yatýrým diyordu. Ne yaptý bilmiyorum.

CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

2.  Alýntý Originally Posted by esentepe54 Yazýyý Oku
    Kasa para doluymuþ. Dolar doluymuþ. Ýhracat %90 mýþ. Ýhracatçý firmalar böyle dönemlerde pozitif ayrýþýrmýþ. Yeni fabrikayla para basacakmýþ.
    Üretim ve karlýlýk ikiye katlanacakmýþ.
    Neden egeen deyip alma nedenleri sýralanýp elden ele dolaþtýrýlýyordu.
    Bir de þu kadar yýlda þöyle getirmiþ böyle getirmiþ destanlarý...
    Üstelik de temettüsü ile bel yýlda maliyeti sýfýrlama yalanlarý...
    Hepsini burada yazanlar oldu. Þimdilerde çoðu kaybolup gitti. Ters indikatör mü?
    Onun bir tane egeeni olduðundan dahi kuþkum var. Onun görevi baþka ...
    Ýnsan o kadar yazar çizer de bir tane öngörüsü tutmaz mý? Durmadan alýyormuþ. Her fiyattan. Hele biri vardý 10 bine insin arabamý satýp egeen'e yatýrým diyordu. Ne yaptý bilmiyorum.

CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Hiçbir zaman ciddiye almadým ben görevli tipleri ve onlarýn yazdýklarý palavralara da gülüp geçtim de bunlara inanýp yukarýlardan maliyetlenip caný yanan garibanlara üzülüyorum. Karla, fabrikayla temettü saçmalýðý ile bundan biþey olmaz tek ama tek yolu kallavi bedelsiz dedim diye çirkince saldýrmýþlardý bu tayfa. Hadi koyun teknik analizini teknik traktörler, olmuyormuþ deðil mi teknik biliyorum demekle. Bu adam acýmasýz iflah keser, burnumuzdan getirir dedik diye seviyesizce yazýlmýþtý. Ne yazýk ki haklý çýktým

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Memurlar akillanmis maasi alan artik Egeen de almiyor alamiyor!iþte böyle fon mon isi ile idare edin.
    Kartalýn ufukta gördüðünü tavuklara anlatamazsýn.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    27 Kasim 2024ten beri 49 gundur tik yok!Sozlesme tadili de yapildi eee ne fark etti?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

5. Olsun F/K mýz daha da düþüyor fiyat düþtükçe.. Her yerden y(alýyorum), kestane falýnda kestanemizin çizildiði de çýktý boðün; bakla falýnda da taklaya geldik ellaham ki..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Þöyle bir hafýzayý yoklayalým!
    Masrafýný düþürmek için iki fabrikasýný birleþtirecek
    Masrafýný düþürmek için iki fabrikasýný birleþtirecek
    28 Ocak 2022 - 15:23borsaningundemi.com
    Ege Endüstri, iki tesisini bir araya getirecek yeni fabrikasýný serbest bölgede kuracak. Fabrika üç yýlda tamamlanacak. Ýmzalar atýldý.

Ege Endüstri verimliliðini daha yükseltmek ve masraflarýný minimize etmek istiyor. Bu amaçla iki tesisini tek çatý alýnda bir araya getirmeyi hedefliyor.

Arsa iþi tamam

Þirket konuyla ilgili yaptýðý açýklamada; Ýzmir Pýnarbaþý ve Ege Serbest Bölgede bulunan iki üretim tesisini, serbest bölgede tek bir yerleþkede bir araya getireceðini, duyurdu. Dün yatýrýmcýsýna bilgi veren Ege Endüstri, tesisin kurulmasý için gerekli olan serbest bölgedeki arsa kiralamayla ilgili imzalarýn atýldýðýný, duyurdu.

Fabrikayý üç yýlda tamamlayacak

Þirket daha önce aralýk ayýnda Ege Serbest Bölgesinde 45 yýllýk bir süre için faaliyet ruhsatý verilmesi yönünde talepte bulunduðunu, duyurmuþtu. Söz konusu açýklamada yatýrým tutarýnýn 50 milyon dolar olacaðýný ve üç yýlda tamamlamayý hedeflediðini, bildirmiþti.

Ege Endüstriden (EGEEN) yeni fabrika yatýrýmý hakkýnda açýklama

1 Kasým 2024, 18:58 yayýnlandý
    Ege Endüstri ve Ticaret A.Þ. (EGEEN) tarafýndan 1 Kasým 2024 tarihinde Kamuyu Aydýnlatma Platformu’na (KAP) yapýlan bildirimde yeni fabrika yatýrýmý hakkýnda açýklama yapýldý.

Ege Endüstri'den (EGEEN) yeni fabrika yatýrýmý hakkýnda açýklama
    Ege Endüstri ve Ticaret A.Þ. hisse haberleri
    Açýklamada þirketin yeni fabrika yatýrýmý ile ilgili olarak seri üretim öncesi gerekli yasal izin süreçlerinin tamamlandýðý,

04.11.2024 tarihinde yeni fabrikada seri üretime baþlanýlacaðý belirtildi.
    bu da 25 Nisan 2023 ALINTIDIR
    https://x.com/BayTutumlu/status/1650...466945/photo/3

2023 yýl sonu itibariyle yeni fabrikada deneme üretimlerine baþlanacak.

Halihazýrda fabrikanýn güncel üretim kapasitesini tam olarak bilmiyorum fakat 2019 yatýrýmcý sunumunda yýllýk toplam üretim adedinin 294 bin adet olduðu belirtilmiþti.

Yeni fabrikanýn üretim kapasitesinin 327 bin adet olduðu göz önüne alýnýrsa %100 civarýnda bir kapasite artýþý olduðunu düþünüyorum.

22 bin m2 kapalý alandan 39 bin m2'ye çýkmalarý da projenin büyüklüðünü gösteriyor.

Ýzmir ili otomotiv sektörü ihracat rakamlarý da geçtiðimiz yýlýn üzerinde seyrediyor, bu da pazarda problem olmadýðýna iþaret etmekte.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    bu da helalfinansgrafige bak bak dur!Yatýrým yapýp da bu kadar düþen hisse az bulunur!
    https://helalfinans.net/hisseler/EGEEN

Hakkýnda

EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ, otomobil parçalarý üreten Türkiye merkezli bir þirkettir. Þirketin ürünleri arasýnda düzenlenmiþ aks kovanlarý, çeker akslarý, taþýyýcý akslar, treyler akslarý, kendinden yönlenebilir taþýyýcý akslarý, ön akslar ve ön aks bileþenleri bulunmaktadýr. EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ, Ýzmir'de Pýnarbaþý ve Ege Serbest Bölgesinde iki fabrika iþletmekte ve ürünlerini hem yurtiçi ve hem de uluslararasý piyasalarda pazarlamaktadýr. Pýnarbaþý Fabrikasý 35.000 metrekarelik yüzölçümüne sahip iken Serbest Bölge Fabrikasý 12.400 metrekarelik bir yüzölçümüne sahiptir. Yerli müþterileri arasýnda Otokar, Temsa, Karsan, Ford Otosan ve Anadolu Isuzu, uluslararasý müþterileri arasýnda ise Hendrickson, ArvinMeritor, Scania, AxleTech International, MAN, Volvo, Iveco, Leyland ve Volkswagen vardýr. EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ, Ege Endüstri Holding AÞ'nin bir iþtirakidir.

8. Bu gün bir miktar geri alým yaptým. Biraz daha mermim var onlarý da kademeli Cumaya kadar kullanacaðým.2025 de bir þeyler olacaðýný düþünüyorum. Favorim Konya ama komþuda piþer bize de düþer diye düþünüyorum ( konya da da posizyonum var)

Sayfa 397/499 ÝlkÝlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •