Sayfa 397/548 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Rekabet kurumu kararıyla tüm belirsizlik kalktı artık hiçbir risk yok kağıtta. Elinde dolar olup bekleyenler için veya dolar alacaklar için dolar bazında % 10 luk bir kazanç var buda 3 yıllık banka dolar faizi. Bu borsayı anlamak gerçekten zor.
    Çok haklısınız. [emoji122] [emoji122] [emoji122]

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Hoşgeldin de bu olayları aşalı çok oldu. Net olan tek şey çağrı günkü dolar kuru X 1,35074. şUAN İTİBARIYLA 4,30 DOLAR KURUNDAN ÇAĞRI FİYATIMIZ 5,80. Dün ortakların sattığı fiyat min fiyat olacak artık. BORSANIN HALİNE VE DOLARIN YÜKSELİŞİNE BAKACAK OLURSAK NE KADAR GECİKSE O KADAR İYİ BİZİM İÇİN.
    Hocam sorumu mazur görün eğer ki çağrı fiyatına katılmassak neler olabilir borsada işlem görmeye devam eder demi çünkü hatırladığım kadarıyla Banvit çağrı fiyatından 5 6 kat fazlaya kadar gitmişti

3.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Hocam sorumu mazur görün eğer ki çağrı fiyatına katılmassak neler olabilir borsada işlem görmeye devam eder demi çünkü hatırladığım kadarıyla Banvit çağrı fiyatından 5 6 kat fazlaya kadar gitmişti
    Çağrı fiyatının üzeri kumar. 5.80 olacağı garantiyken bile hala 5.23 'den yukarı çıkamıyor. Benim bu kağıttaki beklentim bu yıl hurgz ile birleşeceği yönünde. En az 6 hurgz 1 dgzte oranından birleşir.

4.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Çağrı fiyatının üzeri kumar. 5.80 olacağı garantiyken bile hala 5.23 'den yukarı çıkamıyor. Benim bu kağıttaki beklentim bu yıl hurgz ile birleşeceği yönünde. En az 6 hurgz 1 dgzte oranından birleşir.
    Benim formul ha?
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Benim formul ha?
    Kesinlikle
    Hurgz bu seneki zararıyla özsermayenin hepsini yer. Ya bedelli sermaye artıracak yada bununla birleşecek başka alternatifi yok. Bu kadar paranın üzerine tekrar para koymaz demirören. Dgzte nın özsermaye gücünü kullanır. Akp tekrar gelirse reklam gelirlerindeki patlamayla bilanço güzelleşebilir ama hurgz ve posta okuyucuları bu gazeteleri almaya devam edermi o konuda emin değilim. Sözcü satışlarını epey artıracak bu yıl.

6.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Hocam bende söyle düşünüyorum her hisseyi her fiyattan alacak yatırımcı bulursun örnek Flap Banvit özderici vs bunlar 10 kattan fazla prim yapmış hisseler ve hala bulundukları fiyattan alınıp satılıyor bu yüzden hisse hala toplanma aşamasında gereken lotu tamamlayınca aldıkları hisse fiyatının kat ve kat fazlasına çıkarıp gerçek satışı oralardan yapacaklar ve ödedikleri satış bedelini çıkaracaklar
    Bu zamana kadar böyle olmuş risk var mı her hissede olduğu gibi ama bnm sormak istediğim çağrı fiyatına katılmasam ve çağrıdan sonra ki gün hisse fiyatı nasıl olur bununla ilgili bir tahmininiz var mı

7. kendi alışlarına mı bastı. panik yaptırmaya mı çalışıyor. madem verecektin bizde yazılaydık ya...

8. cuma dohol genel sonrası akşam devir haberi gelir...

dolar iki açıklama düşünce satış geldi biraz zaten 4.255 kur garantilendi sorun yok

ŞİMŞEK: "SEÇİM DÖNEMİNDE TEDBİR ALINMAYACAK" YANLIŞ BİR YAKLAŞIM, TCMB BAĞIMSIZDIR (kendi inanıyormu bu söze )

abd 10 yıllık tahvil 3 oldu petrol 77 dolar

Sayfa 397/548 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •