Sayfa 398/690 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ucunu gösterip bekliyorlar. Duruma göre pozisyon alıyorlar..

Hala cevaplanmayan sorular var.. bi 5 yıl sonra dikkate alırlar heralde

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    ucunu gösterip bekliyorlar. Duruma göre pozisyon alıyorlar..
    Şu gözaltında pazarında da ki tüm hisselerde satmak isteyenlere yıllardan beri aktiften yazma ,yüksekten yazın demekten bıktık,dinletemedik.ya da hangi pazarda olduğunu tam idrak edemiyorlar.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Genel kurula kadar hareketlilik olacağı görünüyor. Niyetlerini bilmek çok zor. İstedikleri takdirde genel kurula kadar herkesin elindeki malı alırlar. Şayet ellerinde sağlam haberler ve düzlüğe çıkma ile ilgili veriler varsa. Yoksa zaten ufak hareketler ile kurula kadar geliriz sonra yine dibi boylarız..ytd

5. Genel kurula kadar yükseltirse milletin elindekileri alır, kurula düşman azaltmış olarak girer. Böylece kafası rahat olur. Yalnız bunun için fiyatı 1 üstüne atmalı ve verenlerden almalı.

6. işlem adet 100,644.00 hacim 59,379.96 fiyat 0,59
    tavan olmamış kerata

7. Bu hareket tarzından bir kaç sonuç çıkartılabilir. Bunu artık herkes kendi mantığı ile çözecek ve ne yapılmak istendiğini hesap ederek kendine bir yol haritası çıkaracak. Onlardan hamle gelmeden kendi hamlemizi yapmamız gerekiyor. Yoksa bir 6 yıl daha bekleriz..ytd

EYYY satanlar,tavan fiyat yazsanıza.serbest yazıp kayba uğramayın..eğer toplayan varsa,biraz daha çok para harcasın..YTD.hERKES EKTİĞİNİ BİÇER...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 398/690 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •