Sayfa 398/802 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,274
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bu arada sayın filozof ekiz kimya adı kimya ama zeytin yağı işinde izmirliler alsancak ofis bizim yaptığımız işle yak8ndan uzaktan ilişkisi yok acselin ana işi petrol sondaj kuyularında kullanılan kimyasallardı son 2 ceyrek deterjan kimyasallarına ağırlık verdi bunlar forumda var ancak detarjanda toz deterjan icin uretim yapiyor ve hammaddeyi cinden aliyor iyi gunler
    benim zeytinyağlı sabun yapıyor diye aklımda kalmış ekiz:)
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Sevgili Horasanlı'ya tekrar teşekkürler bakalım onun taktiğini becerebilecek miyim:)?
    sayın Filozof @ unutma sermayesi küçük,sektörel olarak Türkiye'de fazla rakibi olmayan ,yönetim kurulu yani kağıdın sahipleri ilkeli dürüst paylaşımcı ,yatırımcı dostu olan,şeffaf bilançolar açıklayan katakulli yapmayan sürekli ve çok karlı olan,ayrıca rutin olarak temettü veren bir şirkete doğru zamanda doğru fiyattan girildiğinde hele uzun vade sabırla tutula bilinirse ,kar kaçınılmazdır.
    bizim gibi küçük yatırımcının başkada şansı pek yoktur.

3. Kapanış

4. Aracı kurum dağılımı

5.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Kapanış
    dün bekleyen kaçtı hatırlıyomusunuz bu emirler sabah iptal oluyor bakalım tavan serimiz devam edecek mi :)

Muhtemelen eder çekiç yaptı bugün ancak endeks bozabilir

7. https://hizliresim.com/B0uSin
    Geçtiğimiz Kasım ayındaki BAE'ndeki sektör fuarindan.Afisler çok iyi açıklıyor üretilen ürünlerin nerelerde kullanıldığını.Verusa iyi bir yönetim sergiliyor gercekten.Kucuk ama dinamik bı şirket.

8.  Alıntı Originally Posted by Drogo-89 Yazıyı Oku
    https://hizliresim.com/B0uSin
    Geçtiğimiz Kasım ayındaki BAE'ndeki sektör fuarindan.Afisler çok iyi açıklıyor üretilen ürünlerin nerelerde kullanıldığını.Verusa iyi bir yönetim sergiliyor gercekten.Kucuk ama dinamik bı şirket.
    Maşallah güzel bir görsel. Teşekkürler

Sayfa 398/802 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •