Sayfa 398/446 İlkİlk ... 298348388396397398399400408 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1. Ortak her ne kadar işlem fiyatındaki düşüşe kayıtsız kalsada şirketin bu yıl, yani 2021 için güzel işler alacağını düşünüyorum. Umudum var benim. Yanlış anlamadıysam toplamda 2.3 milyarlık birden çok işin ihalesine girdik diyorlar. Bunların bir kısmını aldığını düşünelim. Bir iki iş daha alınca mızrak çuvala sığmaz. Piyasa bunu fiyatlar. Belki sermaye artırmak ister. Büyük işlere girmek için bu da gerekli. İnsallah iyi olur. Ben bekleyeceğim. Bugünleri unutmayalım da bir parmak balla ayrılmayalım. Ytd

2. Ortak bende bu mendeburdan çıkmayacağım sorun yok da... maliyetin çok altına düşmeye başlayınca ister istemez sinir bozmaya başlıyor .. Zaten hisse 1 aydır düşüyor bu son düşüşte iyice dellendirdi beni ondan veryansın ediyorum . Bu kadar inmeye gerek yoktu. 5 .Li rakam ı gördük bugün borsa 130 binken

3. 10 kuruş temettü açıklandı. Siz 10 kuruşluk adamsınız der gibi😊 Biraz daha yüksek olsa daha iyiydi tabi ama Hiç Yoktan iyidir.. En azından Yüzde 30 temettü vericez dediler ve brütte olsa bu sözlerinin arkasında durdular. Şirket 10 bin lot u olana bin TL temettü verecek 5 mayısta hissede olana . Muhteşem mi değil tabi ki ama önemli olan şirketin para kazanıp temettü dağıtması... Sayın patron şu hisseyi bi uçur artık üzme bizi, bu fiyatlar yakışmıyor sana... yatırım tavsiyesi değildir ...

4. Hiç yoktan iyidir ortak. Bizim için işlem fiyatı önemli. Mayıs a kadar tekrar 9 ları görse ne güzel olur. Ytd.

5. Ortak elin kağıdı 1 ayda uzaya gidiyor, sen niye öyle küçük hedefler koyuyorsun 😊

6. Perşembe 7,35 e çıkıp cuma 6,75 kapatmak ... insanı hiç sevindirmiyorsun cusan 😡😡

7. tavan oldu ve yine kalamadı..

8. Bir kaç gündür acayip acayip halleri var hissenin. Tavan oldu gözlerimizi yaşartıp ama hemen ardından bozdu..Sert hareket etmeye başladı bugğn de hızla 7,60 a çıkıp bir anda eksiye düştü ... Ne yaptığını anlamak güç ama bi erbos a bakıyorum bi sana diyet söz bulamıyorum . Ha belki erbos kadar etmezsin o ayrı ama 7,40 nedir arkadaş

Sayfa 398/446 İlkİlk ... 298348388396397398399400408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •