Grafiklerinizi ciddiye alıyorum lütfen ara sıra da olsa atınM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafiklerinizi ciddiye alıyorum lütfen ara sıra da olsa atınM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
he he, sen de shorttan para kazanırsın..oradan da long yaparsın..oradan da voleyi vurursun..hacı dayı bu yaşta neden bu kadar hayal kuruyorsun..yaşını başını almışssın, maddi durumun da iyi galiba..ne yapacaksın bu kadar parayı...bak sultan süleymana kalmayan dünya, tayyipe bile kalmıyor..sana da kalmaz,
hani, 20-30 lu yaşlarda, evi arabsı olmayan biri olsan bu kadar para kazanma hırsını anlarım da...neyse...ben zaten hiç anlayamayacağım insanları..her zaman söylediğim gibi..paraya duyulan muhabbet fazla olmamalı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji120][emoji120][emoji120]
Nasip hocam
Malum covid var ayrı cephe insanı da olsak ..
İnsanız..
BaşarılarM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keremalkm AMCA çok mu yaşı ileri?
kısacası arkadaşlar ,senin bu yaştan sonra paraya değil duaya ihtiyacın var, diyorlar.![]()
Geniş resim bu tebrikler.. mümkünse haftalık bist 30 atın görsünler..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri