Seyyanen gelince az maaş alanların oransal olarak daha çok artıyor abi. Hesaplarken de onu söylüyorlar zaten. 1500 lira alan en düşük emekliye 500 verince yüzde 33 yapıyor zaten. Enf. da koyunca 50 yi geçiyor. Yüzde 50 zam yaptık oluyor. Doğru ama en düşük maaşa. 5000 alan adamda 500 yüzde 10 yapıyor. Enf farkıyla 5000 alan geçer tabi 6 bini. 6.500 civarı olur. Yani yüzde 30 civarı.
Hem hazineye maliyeti düşüyor, hem de en düşük maaştan açıklayınca gerçekten yüksek oranda zam yapmış oluyorsunuz.
Ben oransal bekliyordum. Bugün Angaradan sendikada etkili bir abimizle görüştük. Oransal olmayacak bekleme dedi. Verilirse seyyanen. Olasılıklar, bütçeye etkileriyle raporlar hazırlanmış zati. Reis artık hangisini seçerse.
Anladım,teşekkür ederim,bunlardan vatandaş adına hayırlı bir iş beklemek....
Dolar bir günde 12den 18lere çıkınca benzine 6 Lira filan zam yapmak gerekiyordu tek seferde. Bunlar da tek seferde 6 TL zam yaparsak isyan çıkar deyip, zorla doları 10liraya düşürdüler, şimdi azar azar artırıp, her gün benzine zam yapıyorlar. Dah dün gelmemiş miydi zam...
Aynını düşündüm, burdaki ilginç olan ise $ 11 e düşse bile akaryakıt fiyatları düşmeyecek tam cin olmuşlar
Ancak bu defa farkli, eger bir kez daha emekliye oyun cekerlerse, degil secim kazanmak, sokaga cikamaz hale gelirler.
Maalesef katılamıyorum,sokak kürtajlarını izlerseniz;bende ayda 2-3 kez et yemek istiyorum diyen gence;ne var bende yemiyorum ölmezsin ya diyen adamlardan bahsediyoruz,kitle kemik,çözülme şansı:000000
Maalesef katılamıyorum,sokak kürtajlarını izlerseniz;bende ayda 2-3 kez et yemek istiyorum diyen gence;ne var bende yemiyorum ölmezsin ya diyen adamlardan bahsediyoruz,kitle kemik,çözülme şansı:000000
Yok o kadar da değil efendim, % 50+1 sisteminde doğru adayla şansları -0- yine de % ~ 30 kemik oyları kesin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
bu kanıya varmak için şirketlere açılan icra dosyalarını ayırıyorlar mı..?
ya da tek bir kişinin veya tüzel kişiliğin 10 ayrı yerden açılan icra dosyası var bunların tümü tasnif edilmiş mi acaba..?
Yer İmleri