Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Hayır dostum alış yazıcam tabiiki ne satışı . Bende satış olmaz zararda. 2.85 maliyet 2 lere çeker yatarım 1 sene. Hedefim 3.5 civarı satış. Fazla yukarıda gözüm yok.
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Hay ağzına sağlık.....Bekleyen kazanacak.... kısa vadecıler P.Tesı ayrılacak..... oyle ya da boyle.....ıyı de olacak....Taban/Tavana gelınce ;taban mumkun değıl...... tavan neden olmasın.... dıyorum.... tabı kı öngoru....bakıp goreceğız hep beraber.... şunun şurasında ne kaldı kı.....daha doğrusu kaç saat kaldı kı.... hayırlısı....kısmet....
Ben almayı da satmayı da duşunmuyorum... bendekı mal çok yuklu....çok uzun sure bekleyeceğım....Allah nasıp ederse....Arkadaşlar ınan;şu bedellı haberınden sonra ıçım çok rahatladı....bır guven geldı...Hayırlısı Allah'tan ...uzun vade ıçın çok umut doldum.... alacak olsam yarın 2.27 ye alış yazar şansımı denerdım... yarın saat 10.02 ıtıbarıyle mal ekrana duşerse duşer değıl ıse 2.40 a kadar fıyat ıyıleştırırdım....gelmezse de yolun açık olsun der,ışıme bakardım.....
Dadaş 2.40 iyi fiyat ama yerinde olsam en az 6 ay beklerim. Cok hareket olacsk bu hissede daha
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
https://invst.ly/4384v
bariz bir şekilde baskıladılar .........grafikte görüldüğü üzere ......
Yer İmleri