Sayfa 398/682 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    15 bin lot var bende paZartesi tabana 10 bin lot yazarım sonraki günler toplamaya devam .umarım bedelli çıkar ve 1 tl den hisseleri ikiye katlarim. Benim acalem yok 1 senede %40- %50 alsam yeterli . Yeterki hisse gözaltına felan gitmesin sıkıntı yok. Galip abi bekleyene para kazandırır açın bakın 10 yıllık grafiklere.

Sent from my SM-N910C using Android mobile app
    Tabana satış mı yazacaksın?kredili işlem mi yapıyorsun?bu ne panik?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Tabana satış mı yazacaksın?kredili işlem mi yapıyorsun?bu ne panik?
    Hayır dostum alış yazıcam tabiiki ne satışı . Bende satış olmaz zararda. 2.85 maliyet 2 lere çeker yatarım 1 sene. Hedefim 3.5 civarı satış. Fazla yukarıda gözüm yok.

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    sayın hezeyan merak etme senin hayal edemeyecegin kadar lot var bende sadece sattıgım yüklü bir miktardı, kalan hissem dahi seni bie kaça katlar eminim bundan , ben sattıgımda kapa düşen bir açıklama yoktu, şimdi beklentisi olan bir hisse oldu, ayrıca galibi senden iyi tanırım kimin hissesini aldıgımı da bilirim, egerki düşerse pazartesi yine alırım merak etme, sattım diye almamam için bir neden varmı.
    hadi ordan sahtekar, senin sözüne kim inanır bundan sonra... sattım diyorsan 5 dakika arkasında dur lafının

4.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    hadi ordan sahtekar, senin sözüne kim inanır bundan sonra... sattım diyorsan 5 dakika arkasında dur lafının
    hezeyan efendi ol, senide bütün içindekilerle satın alırım borsaya yatırıp halka acarım.

5.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    İyi pazarlar ,

Diyelim ki , bu hafta evraklar hazirlandi ...spk ya muracaat
    Edildi .... Hisse fiyati ortalamalar uzerinde olmak zorunda
    Neden derseniz , onay icin ,
    Yoksa sikayet lerin sayisi artacak ..
    Brut takas .. Sadece elinde hisse senedi olan yatirici satar ,alan hesabina gecince yani bir sonraki gun ......nedir bu pranoya ....
    Beklemeyi goze alan kazanir ...
    Bizim gibi ky lerin toplami galip aga ya hap gelir ...
    Bu forum kapsaminda iyiniyetli maceraperest ky disinda
    İnsanlarin algisi ile oynayan ters. Harakete maruz birakan hesaplar bir kucuk grup tarafindan kontrollu bir sekilde
    Yazildigini tahmin ediyorum ....

Hayirlisi olsun , ne olacak sa olsun , ancak yazilari asiri da ciddiye almamak lazim ....

Pazartesi gunu , taban da olmaz tavan da olmaz.....
    Olursa sasiririm dogrusu
    Hay ağzına sağlık.....Bekleyen kazanacak.... kısa vadecıler P.Tesı ayrılacak..... oyle ya da boyle.....ıyı de olacak....Taban/Tavana gelınce ;taban mumkun değıl...... tavan neden olmasın.... dıyorum.... tabı kı öngoru....bakıp goreceğız hep beraber.... şunun şurasında ne kaldı kı.....daha doğrusu kaç saat kaldı kı.... hayırlısı....kısmet....

6. Ben almayı da satmayı da duşunmuyorum... bendekı mal çok yuklu....çok uzun sure bekleyeceğım....Allah nasıp ederse....Arkadaşlar ınan;şu bedellı haberınden sonra ıçım çok rahatladı....bır guven geldı...Hayırlısı Allah'tan ...uzun vade ıçın çok umut doldum.... alacak olsam yarın 2.27 ye alış yazar şansımı denerdım... yarın saat 10.02 ıtıbarıyle mal ekrana duşerse duşer değıl ıse 2.40 a kadar fıyat ıyıleştırırdım....gelmezse de yolun açık olsun der,ışıme bakardım.....

7.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Ben almayı da satmayı da duşunmuyorum... bendekı mal çok yuklu....çok uzun sure bekleyeceğım....Allah nasıp ederse....Arkadaşlar ınan;şu bedellı haberınden sonra ıçım çok rahatladı....bır guven geldı...Hayırlısı Allah'tan ...uzun vade ıçın çok umut doldum.... alacak olsam yarın 2.27 ye alış yazar şansımı denerdım... yarın saat 10.02 ıtıbarıyle mal ekrana duşerse duşer değıl ıse 2.40 a kadar fıyat ıyıleştırırdım....gelmezse de yolun açık olsun der,ışıme bakardım.....
    Dadaş 2.40 iyi fiyat ama yerinde olsam en az 6 ay beklerim. Cok hareket olacsk bu hissede daha

8. https://invst.ly/4384v

bariz bir şekilde baskıladılar .........grafikte görüldüğü üzere ......

Sayfa 398/682 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •