Sayfa 398/499 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 3987 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by ALACALI Yazıyı Oku
    Bu gün bir miktar geri alım yaptım. Biraz daha mermim var onları da kademeli Cumaya kadar kullanacağım.2025 de bir şeyler olacağını düşünüyorum. Favorim Konya ama komşuda pişer bize de düşer diye düşünüyorum ( konya da da posizyonum var)
    Ben de aynen.hisse düşerken hacim artmıyorki..kac kere gördük bu seyri.panik yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    körler sağırlar birbirini ağırlar açılışta 32 lot bank of al 32 lot ak sat yaptıgınız işin...
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Hacimdeki bu düşüş nasıl yorumlanabilir?
    Kimse malını bu fiyattan satmak istemiyor mu?
    Yani bu nereye kadar devam edecek. Son çeyrek bilançonun kötü geleceği aşikar.Bu yıl temettü cücük kalacak yine.

Yeni fabrika fiyatlanmasını önceden yaptı dersek ve 2024 bilançosunun kötü oluşu bu düşüşü anlamlı kılabilir.Fakat yeni fabrikayla yaşanacak üretim artışı ile 2025 bilançosunun 2024 ten daha iyi geleceği kesin gibi. Artık toparlanması lazım değil mi. Eğer büyük bir fiyasko yaşamazsak en azından fiyatın bu bölgelerde akümüle olması gerekiyor.

Bu fiyatlardan alıcı bulamıyorsa demekki fiyat hala yüksek.

Tabancamdaki son kurşunu 220 usd fiyat için bekletiyorum. Uzun vadeci olduk.

5. Doctirine bey de yazmaz oldu. Takaslarda dişe dokunur bir şey olmadı demekki. Bu hacimsizlikte büyük değişimler olmasını beklemek hata.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    ## Orjinal Link:
    [https://www.kap.org.tr/Bildirim/1381...dirim/1381676)

## Dosyalar:
    [](#)

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-01-16
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8 maddesine uygun olarak halihazırda var olan "Yönetici Sorumluluk Sigortası" Şirket sermayemizin %25'ini aşan bir limit ile 1 (bir) yıl süreyle geçerli olacak şekilde yenilenmiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi KAP'da yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    Bazen satır aralarını iyi okumak lazım bakınız 6 şubat 2024ün haberi
    Şirketimiz ile global faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması arasında, 1 Ocak 2025 ile 31 Aralık 2034 yıllarını kapsayacak şekilde, ürün ihracatına yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve Sözleşme" imzalanmıştır. 2024 ve 2025 yılları ürün, proses geliştirme, numune imalatı ve test süreci için kullanılacaktır. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin başlaması seklinde planlama yapılmıştır. Sözleşmede adet garantisi olmamakla beraber referans olarak sözleşmeye giren baz adet senaryosuna göre yıllık mevcut satış ciromuza 20% artış yönünde olumlu etkisi olacağı değerlendirilmektedir. Adetler talep koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

1 Ocak 2025 ile 31 Aralık 2034 yıllarını kapsayacak şekilde, ürün ihracatına yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve Sözleşme" imzalanmıştır. 2024 ve 2025 yılları ürün, proses geliştirme, numune imalatı ve test süreci için kullanılacaktır. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin başlaması seklinde planlama yapılmıştır.

8. Sayın filozof kafama takılan bazı sorular var.
    1-Bu yeni sözleşme ne alemde. Ürün geliştirildi mi, ürünler başarılı mı?
    2-2026 dan itibaren seri üretim deniliyor. Bu başlayınca eski şirket ile olan sözleşme devam mı tamam mı? Yoksa ikisi de aynı şirket mi?
    3-Bu ikisi farklı şirketler ise iki şirkete de ürün yetiştirebilecek kapasite var mı? 60 dönümlük yeni fabrika bunun için mi yapıldı.

Sayfa 398/499 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •