Sayfa 398/919 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by rockman Yazıyı Oku
    Şeker fabrikası hikayeside kos koca bir oyunun parcasiymis demekki. Önce yerli otomobile katkıya hazırız diye uyduruktan bir haber yap sonra şeker fabrikası ihalesi için bir şirketle anlaşma yap krediye başvur nasılsa girmeyeceksin ne kadar maliyet yazar ki. Sonra benim gibi bir sürü klasik acemi ky yi çek hisseye. 3 adamınınla kağıtla spk nin gözüne soka soka oyna kagidi burute sok ,Borsagundeme batiriyoruz haberi yaptır ky korku sal kacsinlar .Sonra yalandan yalan haber yaptılar diye mahkemeye vercem de. Neler neler ne büyük bir kumpasa düşmüşsüz. Zararım cok buyuk satsan satamiyorsun, düşsün toparlansin alttan ortalama yaparim diyorsun o da zor gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
    evet bunca tür oyunların başlangıcından itibaren yapılan tüm işlemleri iptal etmeli spk. etmeliki sanki kimse bu kağıdı almamış satmamış gibi olmalı. piyasadan hisseyi topayanlara kadar bu yapılmalı.
    SPk yatırımcıyı koruyacaksa yöntemi bu olmalı, evet belki bu kaosta kazanan ky de oldu , ama kazananda bir nevi oyunun parçası olduğu için kazandı bu oyun nerede kurulduysa oraya kadarki işlemlerin hepsi karlı iptal edilmeli ki , bu dolandırıcılıktan kimse karlı çıkmamalı, taki malı toplayanın elindeki mal kalana kadar.
    olay şu hırsızı yakalıyorsun üzerindeki çaldıklarıyla, çaldığı kişiler belli çalan belli, mal üzerinde yakalandıysa malı sahibine geri veriyorsun. senin çalınana mallar diye değil mi? hırsız polis kovalamasında bu olmuyor mu ? oluyor.
    Şimdi spk hırsızkları yakaladı mı? yakaladı. Yapması gereken hırsızın çaldıklarını sahiplerine iade etmeli.
    Yatırımcı anca böyle korunur.kağıt kimin kasasına girdi çıktı belli ise . oyunun kurulmaya başladığı tarihten itibaren olan tüm işlemleri iptal edip olmamış sayarsa , bu işten kar eden zarar edende ortadan kalkar.
    Şu anki uygulama külliyen yanlış ve hırsızlara ortam hazırlamaktan , ky yi pırasa gibi doğramaktan başka bişey değildir. KY burada hatalımıdır evet hatalıdır, ama oyunun pırıltılarına kanmıştır. Tuzağa çekilmiştir.

2.  Alıntı Originally Posted by rockman Yazıyı Oku
    Şeker fabrikası hikayeside kos koca bir oyunun parcasiymis demekki. Önce yerli otomobile katkıya hazırız diye uyduruktan bir haber yap sonra şeker fabrikası ihalesi için bir şirketle anlaşma yap krediye başvur nasılsa girmeyeceksin ne kadar maliyet yazar ki. Sonra benim gibi bir sürü klasik acemi ky yi çek hisseye. 3 adamınınla kağıtla spk nin gözüne soka soka oyna kagidi burute sok ,Borsagundeme batiriyoruz haberi yaptır ky korku sal kacsinlar .Sonra yalandan yalan haber yaptılar diye mahkemeye vercem de. Neler neler ne büyük bir kumpasa düşmüşsüz. Zararım cok buyuk satsan satamiyorsun, düşsün toparlansin alttan ortalama yaparim diyorsun o da zor gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
    Hakkimizda hayirlisi benim 2 gunde 38ooo tl gitti dahada ne kadar gidecek bilmiyorum sagligimdan onemli degil uzuldum ama elden gelen birsey yok planlarimi alt ust etti siz siz olun bu durumlari evinize goturmeyin dun azda olsa ben bu hatayi yaptim esimin cocugumun kalbini kirdim sebep ne buradaki durum buradaki cigeri 5 para etmeyen dolandiricilar oldu bi kere kendi payima uzulenin kafaya takanin ta gelmisini gecmisi Bunlari insanlara yasatanlara aynisini yasamalari dilegiyle hayirli gunler dostlar kafada dusunmeyi birakin olan olacak hayirlisi deriz

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. hacim 519.000
    Adet 147.452

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by rockman Yazıyı Oku
    geçmiş olsun arkadaşım. Aynı durumu biz eski ışıklaranbalaj (ısamba) sonraki ısyho ve şimdiki ieyho da yaşıyoruz. 2009 yılında ışıklar anbalaj ile yola çıktık. vaadler havada uçuyordu, hatta Rıza tv çıkıp temettü vereceğiz diye beyanda bulundu. sonra şirkey isyho oldu şimdi ieyho luyuz ama hala zarar devam ediyor. ilk başta yüklü girince he diyince ortalama düşülmüyor. Umut fakirin ekmeği misali bekliyoruz. inşallah cemaşın şeker fabrika işi ve yerli otomotive döküm işi ğerçek olur, hepiniz bir an önce zararı çıkarır kara ğeçersiniz.
    bence kağıt ilk açtıgında ortalama düşürmeyin, uygun zamanı bekleyin. yukardan satılanlar toplanmadan kağıt ileri gitmez bilesiniz. geçmiş olsun.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    aslında spk nın eline fırsat verdi rıza bugünkü kap haberiyle borsa gündemin haberinin doğru olduğu ortaya çıktı...danışıklı dövüş rıza kumpası kurdu ve malı boşalttılar k.y tamamen mallandı şimdide kaça düşürecekler kendileri karar verecek belkide hisseleri devretti bile dünkü 60 milyon neyin nesi idi.... sorula sorular..Allah yardımcımız olsun
    şu an herkesde kafa karışıklığı var dünkü 60 milyon daha önçe kağıtlar deniz yatırımda imiş 2017 haziran ayında iş yatırıma virman yapmış şimdi tekrar geri almış mal boşalttıklarına katılmıyorum onlarda mal da yakalandılar 2 gün önçeki işlemler bu günkü takasda görülüyor 2 gün önçe iş yatırım 665 bin lot almış 7 seviyesinden 2 gün önçe orada bir kavga oldu oyakdaki spek 1 milyon üzerinde mal sattı.taban yaptırdı. sonrası malum brüt takas şu an hiç kimse işlem yapmıyor herkes beklemede o yüzden tabanda bekliyor benim kanımça birisi birilerini şikayet etti kavga dışarıda hala devam ediyor olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    şu an herkesde kafa karışıklığı var dünkü 60 milyon daha önçe kağıtlar deniz yatırımda imiş 2017 haziran ayında iş yatırıma virman yapmış şimdi tekrar geri almış mal boşalttıklarına katılmıyorum onlarda mal da yakalandılar 2 gün önçeki işlemler bu günkü takasda görülüyor 2 gün önçe iş yatırım 665 bin lot almış 7 seviyesinden 2 gün önçe orada bir kavga oldu oyakdaki spek 1 milyon üzerinde mal sattı.taban yaptırdı. sonrası malum brüt takas şu an hiç kimse işlem yapmıyor herkes beklemede o yüzden tabanda bekliyor benim kanımça birisi birilerini şikayet etti kavga dışarıda hala devam ediyor olabilir
    senin düşündüğünü bende düne kadar düşündüm hatta dün yazdım rızaya'da gol attılar diye;Lakin bugünkü kap haberi fikrimi değiştirdi,rızada bu işin içinde tam göbeğinde elinde yüklü senetler olsa şeker fab. ihalesine gireceğiz demeye devam ederdi,başka türlü bu senetler bu seviyelerden çok aşağılara iner beklentisi olmayan senetten hayır gelmez.
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

7. Brakin kardesm rızayi seker fabrikasini SPK ve baskndakilerin verdigi kararlar bizi ucurama itti itmeyede devam edecek burada tek suclu var oda SPK borsada rîza gibi okadar patron varki bugun bu hissede vurgun yapar yarn baska hissede ama buna musaade eden ve verdigi kararlarla spekltorlern ekmegine yag süren bir SPK var lutfen sikayet edin gerekirse basbakanliga verilen kararlar yapilan hareketler usulsüzdür incelensn attiralm bu spk baskanini bize cok zarar ettrdi ve daha cok yatrmcya brüt takas sacmalgyla zarar ettrcek

8. Cikisini yapms mali bosaltms her hissede brüt takas oluyor bunlar daniskli dövus bakin ben takip edyorm.mesela avhol.2 haftadr yukari asagi yaparak 2 liradan 2.60 geldi neden brüt takas vermyor spk cunku daha patrondan onayi almadi biraz daha ckarsnlar mali dagitsnlar ondan sonra brut takas o yuzden ckarken degil dustügunde hisse aksama brüt takas baslyor cunku mal bosaltyolar SPK isin icinde

Sayfa 398/919 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •