Sayfa 398/808 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    tam bir ay oldu.bu gün yine alış yaptım.kıpırdanıyor.yeller esiyor.Y.T.D.
    bir ay daha geçti tam yükselecek diye bekliyorsun.Hadi bakalım geldiğin yere diyor.Hayırlı cumalar diliyorum herkese.

2. bucım her 2 yılda bir bedelsiz vermiş ne zaman kadar 2008 mayısın,da son bedelsiz yapmış ve 10 yıldır yapmamış ilginç...?
    bizim sihirbaz bedelsiz yapabilir mi acaba ...?
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bucım her 2 yılda bir bedelsiz vermiş ne zaman kadar 2008 mayısın,da son bedelsiz yapmış ve 10 yıldır yapmamış ilginç...?
    Bizim sihirbaz Batı Söke ve Atakule GYO bedelli sermaye artışlarından dolayı kasasından bayağı bir para çıkışı oldu, belkide nakit paraya ihtiyacı vardır onun için nakit temettü oranında bir kıyak yapabilir. 2018 yılı karının yarısını dağıtsa yeter.

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

Bu IT varken bu hisseye spek ve alıcı gelmiyor. alıcı gelmeden de hisse bir yere gidemiyor. Bu faiz oranları ile bunda beklemek çok maliyetli

5.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bucım her 2 yılda bir bedelsiz vermiş ne zaman kadar 2008 mayısın,da son bedelsiz yapmış ve 10 yıldır yapmamış ilginç...?
    Ben düşünceyi 2016 yılında BATIÇimento için dillendirmiştim.6,17 iken fiyat bu adam hisseyi yükseltmez dediler.Ancak sonra ne oldu .Ben % 50 erken ayrılmıştım.12000 LERİ GÖRDÜ BUGÜN NERDE.Ben BUÇİM de 3 aydır buradayım.İstediği kadar oynasın.Grafik mükemmel,verimlilik mükemmel en düşük olması gereken yer 8,5 lar.Bakalım 1 ay sonramı yoksa 3 ay sonramı yoksa 3 yıl sonramı oraya gelecek.Allahım borsada tahminlerimde beni yanıltmadı İnşaallah burada da yanıltmaz.Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    Ben düşünceyi 2016 yılında BATIÇimento için dillendirmiştim.6,17 iken fiyat bu adam hisseyi yükseltmez dediler.Ancak sonra ne oldu .Ben % 50 erken ayrılmıştım.12000 LERİ GÖRDÜ BUGÜN NERDE.Ben BUÇİM de 3 aydır buradayım.İstediği kadar oynasın.Grafik mükemmel,verimlilik mükemmel en düşük olması gereken yer 8,5 lar.Bakalım 1 ay sonramı yoksa 3 ay sonramı yoksa 3 yıl sonramı oraya gelecek.Allahım borsada tahminlerimde beni yanıltmadı İnşaallah burada da yanıltmaz.Y.T.D.
    adanlı hesaplarında birşey mi atladın ? bence 3 sene sonra 8,5 olacak hisseye girmek tabiki karlı olabilir ama abartı yapılacak bir mevzuda değil. 3 sene eşşeğe bağlasan 7 getirecek imkanlar var hemde garanti bu soytarı ile uğraşmana gerek yok. hadi 10 olma ihtimali var desen neyse

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,099
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Difrizden çıksak ne olur ? Son kullanma tarihimiz geçmiş. Çözülsek milleti zehirleriz [emoji3]böyle iyi nostaljik bir bağımız var. Al temettüyü yat aşağı modunda 4-6 tl arası sürün babam sürün. Bir noktadan sonra fiyat anlamsızlaşıyor, yılda verdiği 3 kuruş temettüden başkasını gözün görmez oluyooo [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    Bu IT varken bu hisseye spek ve alıcı gelmiyor. alıcı gelmeden de hisse bir yere gidemiyor. Bu faiz oranları ile bunda beklemek çok maliyetli
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    adanlı hesaplarında birşey mi atladın ? bence 3 sene sonra 8,5 olacak hisseye girmek tabiki karlı olabilir ama abartı yapılacak bir mevzuda değil. 3 sene eşşeğe bağlasan 7 getirecek imkanlar var hemde garanti bu soytarı ile uğraşmana gerek yok. hadi 10 olma ihtimali var desen neyse
    Bucim gibi bir hiseye yapılan göndermeler..sihirbaz nerdesin ? Hokus pokus değiş tonton.(bedelsiz neden olmasın şöyle %100). i.t varken hisseye uğrayan yok (herkesi bezdirmis i.t) Temettü. Candır %15 nete talim. 10 ₺ olursa iyidir..(piyasa değeri 105*10 makul değer ) vay soytarı vay ...[emoji4] [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

yani herkesi bezdirmemiş mi?😂

Sayfa 398/808 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •