Sayfa 399/997 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    n

hemde ne şaka , adamlar geçen hafta aradı neden mevduatınız bizde değil diye , çok şaşırdım doğrusu
    ama baskı ile düşürüyorlar ise dolar yine şov yapar diye düşünüyorum
    artık bu enparanın ismini dahi duymak midemi bulandırıyor
    TL de emirle faiz düşüşünü yine yaptılar devamı gelecek,11'lere kadar iniş bekliyorum ki. kırmızılı banka temmuzda aralıkta 11,50 max bağlayacağını göstermişti. Bunu daha önce yazmıştım burayı takip edenler hatırlar.buradakiler benimle dalga geçmeye devam edebilir farketmez. ben o listeyi temmuzda intranet üzerinden gördüm.adamlar harfiyen uyguluyor. göreceksiniz dolar faizlerine dokunamayacaklar,bundan sonra TL faiz göçerken USD faizin krallığını göreceğiz. %100 dolarımla herkese selamlar.

2. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

bu hafta oranlar geri çekilme var .

en yüksek oran benim bildiğim 14.25 ile icbc var alınan 3 kere hoşgeldin veriyor temdite ise 14.15 veriyor .

14 üstü sadece bu kalmış sanırım durum bu .

Kasımda Aralıkta agresiflik beklediğini ve 1 puan ve üzeri artacağını düşündüklerini söyledi mt .

Farklı bankalarda farklı görüşler hakim demek ki

Bu arada Finansbank mt haklı çıktı oran en yüksek 14 üstü yok diye 13.95 miş oran

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TL de emirle faiz düşüşünü yine yaptılar devamı gelecek,11'lere kadar iniş bekliyorum ki. kırmızılı banka temmuzda aralıkta 11,50 max bağlayacağını göstermişti. Bunu daha önce yazmıştım burayı takip edenler hatırlar.buradakiler benimle dalga geçmeye devam edebilir farketmez. ben o listeyi temmuzda intranet üzerinden gördüm.adamlar harfiyen uyguluyor. göreceksiniz dolar faizlerine dokunamayacaklar,bundan sonra TL faiz göçerken USD faizin krallığını göreceğiz. %100 dolarımla herkese selamlar.
    ne biliyorsun
    aldığın net faiz yüzde 2 gelmiş faiz kazanıyorum diyorsun.
    hatırlarsan geçen sene forumda bir teneke bağlamadıkları kalmıştı.
    daha zararını çıkaramadığın ortadayken gelmiş hava basıyorsun.
    şuan geçeyim dolara senden daha az ortalama ile dolara geçmiş olurum.

"Torba Tasarı" Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi

http://www.haberturk.com/torba-tasar...684008-ekonomi

5. Tahvilden Nasıl gelir elde edilir?

Burası güncel olduğu için sorayım. Tahvil yatırımından nasıl kar elde edilir. Daha önce tahvil yatırımım olmadı.
    1. Tahvil ihracında kupon faiz ödemeleri bunda sorun yok. 2. Faiz düşerse tahvilin fiyatı yükselirse kar faiz yükselirde tahvil fiyatı düşerse zararmı oluyor. Hani 100 den ihraç olan tahvil 100 ün üzerine altına inip çıkabiliyor.
    3.Tahvili 1-2 ay, 15 gün elde tutarak repo gibi faiz geliri elde edilebiliyormu.

6. Tl cilere geçmiş olsun dolarcılara selam olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Tahvilden Nasıl gelir elde edilir?

Burası güncel olduğu için sorayım. Tahvil yatırımından nasıl kar elde edilir. Daha önce tahvil yatırımım olmadı.
    1. Tahvil ihracında kupon faiz ödemeleri bunda sorun yok. 2. Faiz düşerse tahvilin fiyatı yükselirse kar faiz yükselirde tahvil fiyatı düşerse zararmı oluyor. Hani 100 den ihraç olan tahvil 100 ün üzerine altına inip çıkabiliyor.
    3.Tahvili 1-2 ay, 15 gün elde tutarak repo gibi faiz geliri elde edilebiliyormu.
    Faiz düşerse tahvilin fiyatı yükselirse kar faiz yükselirde tahvil fiyatı düşerse zarar oluyor.
    Tahvili 1-2 ay, 15 gün elde tutarak repo gibi faiz geliri elde edilebiliyor.
    Her gün yeniden piyasada değerleniyor. Ancak alacağınız tahvilin likiditesi varsa 2. el alım satımı yapabilirsiniz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8. Bugun buğday %12 temdit teklif edince usd trenine 3,6923 den yakalayip bindim. Hanım a anneme Ing actik gecen hafta hosgeldin zimbirtisina. Buğdaydaki müşteri temsilcisi %12 normal dedi, ben az daha bekleyin bolluk fonu size % 2 den para verecek dedim. Usd leri rodeo 45 gun ve Ing ov/n da topluyorum.

Sayfa 399/997 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •