Forumlardaki en faydalı kişiler bulunduğu daha doğrusu elinde hissesi olup art niyet taşımadan bilgi paylaşanlardır,en zararlı kişiler ki bunlara çok dikkat edilmeli,hiç bir bilgi aktarmadan kağıt elindeyken öven sattığı zaman aynı kağıda söven buradan aldım şuradan sattım diye ergen ,ergen böbürlenen üstelik kimin faydasınaysa, bize ne senin alıp sattığından ,bunu belirttiğiniz zaman çirkefleşen adeta yaptığı al satlardan dolayı kendisine madalya takılmasını bekleyen ,sürekli ona buna sataşıp forumun seviyesini düşüren,kağıdı elinden kaçırdığı zaman acı içinde gelip ,yeniden düşmesi için kafa karıştıran ,eğer tekrar girmişse yeniden yalakalanıp yukarı taşıma yazıları yazıp algı oluşturmaya çalışan,kısaca günlük çıkarı için kırk takla atanlar ,bunlar birde kendilerini akıllı alemi aptal sanırlar ,deve kuşu gibidirler oysa bir iki yazı sonra herkes ne mal olduklarını anlar deve kuşu gibi ,kafayı kuma gömer kimsenin onu göremediğini zanneder ,tecrübeyle sabittir bunlar hep ama hep kaybederler ,forumlar bunların enkazlarıyla doludur, bunlara dikkat aman dikkat bunlar yeni borsaya gelmiş tecrübesiz insanlarada fazlasıyla zarar verirler .
Ağzına sağlık sayın Horosanlı. Tecrübenizle forma değer kattınız teşekkürler 👏👏👏👏
Malum sitede 1 ay önce çıt çıkmıyorken son günlerde hedef fiyatlar olsun tavandan eirler olsun havada uçuyor çoğuda yeni üyelik hatta biri bugün ilk kez borsaya girmiş tavandan almış niye hareket etmiyor diyor dileğelim ki acemi şansı olsun kazansın hayırlısı olsun ytd
Yönetim kurulu üyelerimizden Ege YAZGAN boolumberg tv de az önce program konuğuydu kısa bir kur görüşü sundu buraya yapıştırayım istedim olmadı beceremedim
Ky nin alıp sattığından ne olur. Tahtacı ya da balinalar yön verir hisselere. Başkasının arabasına binersen istediği yerde de indirir.SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri