Sayfa 399/1000 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Vay vay vay 7 .20 bariyeri de gitti.1994 de yaşı müsait olanlar bilir bir ara borsada spek kağıdına dönmüştü dolar.Sabah kur başka oluyordu,öğlen başka.Ben o günlerdeki kadar volatilite bir daha görmedim .2018 sayılmaz o bir kaç günlük bir şeydi.2001 2008 çok hafif kalır dolar açısından.Bakalım bu seferki nasıl olacak,bu rahip krizi gibi artmıyor,yavaş yavaş çaktırmadan gidiyor.6 dan 7 .20 gelişi hemen hemen bir ayı buldu.O açıdan bu artış çok huylandırdı beni.Venezuela loading midir nedir.

Benim kriterim gene bahçelidir o dolar sattım derse kimseyi dinlemem çakarım elimdekileri)))))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim kriterim gene bahçelidir o dolar sattım derse kimseyi dinlemem çakarım elimdekileri)))))))))
    O bir kere olur, şimdi derse aman ha!

Bir insanı hep aynı hileyle kandıramazsın. "Bu kez benden beş kuruş çıkmaz, papaz her gün pilav yemez."
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Vay vay vay 7 .20 bariyeri de gitti.1994 de yaşı müsait olanlar bilir bir ara borsada spek kağıdına dönmüştü dolar.Sabah kur başka oluyordu,öğlen başka.Ben o günlerdeki kadar volatilite bir daha görmedim .2018 sayılmaz o bir kaç günlük bir şeydi.2001 2008 çok hafif kalır dolar açısından.Bakalım bu seferki nasıl olacak,bu rahip krizi gibi artmıyor,yavaş yavaş çaktırmadan gidiyor.6 dan 7 .20 gelişi hemen hemen bir ayı buldu.O açıdan bu artış çok huylandırdı beni.Venezuela loading midir nedir.
    94 krizinde,üniversite öğrencisi olan bazı uyanıklar,dolar yükselişine dayanamamış borçla dolar almıştı sonra 3 aylık net %50 getirili hazine bonoları çıkınca dolar çıktığı kadar olmasa da bayağı inmiş bu arkadaşların ilk acı ekonomik deneyimi olarak ellerinde patlamıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Dolar 7.200

Ffüs 7.095

Nerde bu yöneticiler, neden müdahale etmiyorlar bu Ffüs'e.

Dolar aldı başını gidiyor, bizim Ffüs gıdım gıdım gidiyor.

Şaakk, bi salacaksın 15 cezalı üyeyi.

Olmadı bi 15 daha.. şaak.

Yetmedi bi de 25 bırakacaksın.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    A haber izliyorum döviz artışını darbeye bağladılar helal olsun. Ne verseler yiyen bir topluluk var onlarda veriyor.
    Hakket ya çeyrek dolar ne kadar oldu

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 399/1000 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •