Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 4/217 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
Arama sonucu : 1777 madde; 25 - 32 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku

Hisse muazzam düşerken bir devre kesici gelmiş mi? Gelmemiş .
    Devre kesici otomatik. Hissenin acilis fiyatinin %10 altina veya ustune. Konu ile bir alakasi yok.

Kerevitas'in da yok ayrica. Bedelsiz beklentisi ile yukseltmis, insanlara vermisler iste. Her hissede yapilan sey bu.

Bizim'in var ama.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    yukarıdan senede atlamak, biraz daha yukarıdan verip para kazansaydınız, her şey güllük gülüstanlıkmı olacaktı.

sizden alan kişinin ağlamalarını dinliyor olacaktık.
    Sn, guneysu,

Borsanin rekor ustune rekor kirdigi zaman 11 dolardan halka arz edilen hisse simdi 2 dolar gecen 7 senede. Ne oldugu belli. Bundan daha guzel ornegi mi olabilir grubun ne yaptigina ve ne yapacagina?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,160
    Otokar dan zarar eden 110 120 lerden senet alan
    Koç Holding arçelik ykb Tüpraş başlıklarına gidip yazı yazması
    Ben otokar dan zarar ettim bu koç gurubu yaramaz lanet bir gurup tur demesi
    Her senet kendi başlığında yazılır
    Başlıklar temel teknik ve bilgi paylaşım yeridir
    Bir tane örnek bıraktım yeterlidir
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sn, guneysu,

Borsanin rekor ustune rekor kirdigi zaman 11 dolardan halka arz edilen hisse simdi 2 dolar gecen 7 senede. Ne oldugu belli. Bundan daha guzel ornegi mi olabilir grubun ne yaptigina ve ne yapacagina?
    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

tüm ağlama yazılarını temizledim, kimse bize bir baskı uygulayamaz. bunun ithamını bile zul kabul ederim.

detaylı olarak http://www.hisse.net/topluluk/showth...12#post2110112 bizim'in arz hikayesini silmedim.
    Sayın güneysu,
    Şok'un, halka arzı düşünerek son bir yılda mağaza sayısını fazla göstermek için binlerce mağaza açtığını söylemenin neresi ağlama sızlamaya giriyor ki bu ifadeleri içeren iki cümlelik paylaşımı siliyorsunuz, söyler misiniz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,160
     Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Sayın güneysu,
    Şok'un, halka arzı düşünerek son bir yılda mağaza sayısını fazla göstermek için binlerce mağaza açtığını söylemenin neresi ağlama sızlamaya giriyor ki bu ifadeleri içeren iki cümlelik paylaşımı siliyorsunuz, söyler misiniz?
    sildiklerimin bu konu ile alakası yok,

o tür yazıları silmedim zaten,

%2600 bedelsiz vermişte, malı yukarıdan bize kilitlediler yazılarını sildim.

bir %20-50 daha yapsa, serzenişte bulunanlar, malı yeni yatırımcılara, yada speğe kilit yapacaktı.

ava giderken avlanmak vardır borsada, atlamayacaksın, yatırım yapacaksın.

yatırım yapacağın şirketi iyi seçeceksin. blançoları okuyacaksın, teknik analiz yapacaksın, grafiğe bakacaksın. vs vs.

pazardan 2 tl ye domates alırken, bir kaç tezgah dolaşıp hangisi daha iyi olduğuna bakarken,

borsada hisse alırken, bu kadar seçicilik göstermeyen oyuncu var, yatırımcı demiyorum.

bedelsiz verdi, hurra... ha herro ya merro dur sonucu.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Toplam özkaynakları eksi 2 katirilyon olan şok marketlerin 12 tl gibi borsada kazık bir fiyattan açılması herhalde bunlar küçük yatırımcıları enayi yerine koyuyor hem öz sermayesini kaybeden şirketi borsadan atarken diğer taraftan öz sermayesini tamamen kaybetmiş bir şirketi borsaya açılmasına izin veriyorlar bu periz bu ne lahana turşusu

Yıldız Holding/Tercan: Şok ve Penta halka arzıyla ülkemize yüzlerce milyon dolarlık yabancı kaynak getirilmesini desteklemiş olacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

SIZIN TOPTAn

DOLAR

TL

ENDEKSLE KARSILASTIRMALI

Sayfa 4/217 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz