Otokar dan zarar eden 110 120 lerden senet alan
Koç Holding arçelik ykb Tüpraş başlıklarına gidip yazı yazması
Ben otokar dan zarar ettim bu koç gurubu yaramaz lanet bir gurup tur demesi
Her senet kendi başlığında yazılır
Başlıklar temel teknik ve bilgi paylaşım yeridir
Bir tane örnek bıraktım yeterlidir
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
sildiklerimin bu konu ile alakası yok,
o tür yazıları silmedim zaten,
%2600 bedelsiz vermişte, malı yukarıdan bize kilitlediler yazılarını sildim.
bir %20-50 daha yapsa, serzenişte bulunanlar, malı yeni yatırımcılara, yada speğe kilit yapacaktı.
ava giderken avlanmak vardır borsada, atlamayacaksın, yatırım yapacaksın.
yatırım yapacağın şirketi iyi seçeceksin. blançoları okuyacaksın, teknik analiz yapacaksın, grafiğe bakacaksın. vs vs.
pazardan 2 tl ye domates alırken, bir kaç tezgah dolaşıp hangisi daha iyi olduğuna bakarken,
borsada hisse alırken, bu kadar seçicilik göstermeyen oyuncu var, yatırımcı demiyorum.
bedelsiz verdi, hurra... ha herro ya merro dur sonucu.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Toplam özkaynakları eksi 2 katirilyon olan şok marketlerin 12 tl gibi borsada kazık bir fiyattan açılması herhalde bunlar küçük yatırımcıları enayi yerine koyuyor hem öz sermayesini kaybeden şirketi borsadan atarken diğer taraftan öz sermayesini tamamen kaybetmiş bir şirketi borsaya açılmasına izin veriyorlar bu periz bu ne lahana turşusu
Yıldız Holding/Tercan: Şok ve Penta halka arzıyla ülkemize yüzlerce milyon dolarlık yabancı kaynak getirilmesini desteklemiş olacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DOLAR
TL
ENDEKSLE KARSILASTIRMALI
![]()
Yer İmleri