89 500 - 89 000 87 000' e çok yakın seviyeler olduğu için almaya devam ediyorum.
Daha önce de belirttiğim gibi 87 000 olasılığını da düşünerek kademeli alım yapıyorum.
89 500 - 89 000 87 000' e çok yakın seviyeler olduğu için almaya devam ediyorum.
Daha önce de belirttiğim gibi 87 000 olasılığını da düşünerek kademeli alım yapıyorum.
Beklentisi yüksek temel açıdan çok ucuz 6 aylık bilançoda kar bekleyen , sert düştüğü için teknik olarak sert tepki verme olasılığı yüksek hisselerde alım yapıyorum
odaş ,ayen , katmr , dmsas , kutpo
ve garan trade hissem
dmsas kutpo kar beklentisi olanlar.
Bu akşam bir hisse listesi yapacağım
92 500 - 101 000 hareketi için 14 hisselik bir liste yapmıştım %20 % 70 arası kazançlar oluştu.
Kabinenin açıklanmasından sonra borsa %10.4 düştü
Kabine olayı zaten ateşi körükledi. Berat albayrak geldi diye sürdüler aşağı diğer bakanlıklar umurlarında bile değil yabancinin
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Financial Times başlık seçimi
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-44789804
Yazıdan bir bölüm
Albayrak'ın 3 yıl önce siyasete girdiği andan itibaren sadece enerji konularında söz sahibi olmayacağının belli olduğu, Erdoğan ile birlikte askeri operasyonlarla ilgili toplantılara ve yurtdışı gezilerine katıldığı hatırlatılıyor.
"Ancak buna rağmen kimse Erdoğan'ın koruması altındaki Albayrak'ı, ekonomik gidişat hakkındaki endişelerin zirve yaptığı bir dönemde ekonomiden sorumlu tek kişi yapacak kadar cüretkar olduğunu düşünmüyordu."
Yüzde yüz dogru ama bunu bilerek bi riski göze almıştır rte bence . Berat albayrak i getirdiğinde bu tepkiyi vereceğini biliyordu bence piyasanın.sonucta bütün yetki onda ama bu son şansı. Halk şimdiye kadar ne dediyse yaptı hep arkasında durdu .tedbirini de almıştır herhalde beklicez gorecez
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 dakikalıkta 21 ağırlıklı ortalamanın aşılması al sinyali olur hala altındayız.
a bölgesinde zaten bir benzeri var.
1 dakikalıkta da önceki dibi aşamıyoruz , ortalamalar üzerinde tutunamıyoruz.
Ortalamalar üzerine atamadıkça 87 800 hedef olur. Burada tekrar alım yaparım ve 89 500 izlerim
![]()
yunsa da çok hoş bi TOBO görünüyor bakabilir misin ytd
Yer İmleri