Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 4/166 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
Arama sonucu : 1374 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Algoritmik Trade Sistem Sinyalleri ve Gerçek Hesap Paylaşımlı (Şeffaf)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Yatırım ürünü derken ???

Mesela yatırım fonlarında günlük periyotta fonlararası seçim yapabilmek mümkün olabilecek mi ?...Yoksa bunun için matriks gibi bir alt platform mu lazım ?...Baştan söyleyim bazı fonların haftalık getirisi % 7-8 leri buluyor...Taş attın kolun mu yoruldu, optimus alsın satsın hem de 7/24...Burayı biraz açar mısın abi bilale anlatır gibi bi zahmet...Because, böylece robotik teknolojisine giriş yapmış olacağım...Zaten piyangoda amorti bile yok, ancak buradan vurursak vururuz...

Bahsettiğim fon mon degil. Viobu kastediyorum. Endeks , dolar , pay vadeliler için aynı grafik periyoduna göre trade uygun olmaz. Uygun olan periyod sisytem tester kullanılarak geçmiş veriler analiz edilerek tespit edilir. Saatlik grafik hisseler için uygunken endeks için geç sinyal üretmektedir. Endeks için 5-15 dk periyodları kullanabilirsin fakat ekgyo, krdmd gibi hisselerde kullanamazsın.

2.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Benim yıllar içinde gözlemim sistemlerde grafik periyodu küçüldükçe zararlı işlem sayısı,stop sayısı,işlem sayısı sinir ,stres artmaktadır.

Bu yüzden mümkün olduğunca grafik periyodlarını yüksek tutmak gerekir. Sytem testerda ilgili yatırım ürününe dayalı seçilen özel periyod kullanılmalıdır.

5 dk ve civarı sistemlerin manuelde olsa ,robotta olsa komisyona çalıştığını düşünüyorum.

Bu yüzden min 15 dk grafik elzemdir

SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi bir sistem 1 dk lık grafik üzerinde dahil çalışır ve kar sağlar yanıldığınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Tavsiyem her zamanki bakışınızı tamamen silin ve baş ne olabilir diye düşünün

3. Başarılar dilerim. Yeniliklere açık olmak adına takipteyim.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Erhan bey sistem sadece viob ta mı işlem yapiyor. Hisse senetlerinde de ayni işlemler yapılabilir mi?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yeni başlığımız hayırlı olsun Erhan hocam.
    Sizi uzun zamandır yakından takip ediyorum. Yatırım stratejimi oluştururken epey faydalandım. Temettü konusundaki katkılarınız ise zaten tartışılmaz. Forumda aktif olmasamda sürekli sizin takipçiniz oldum. Bu bilgileri harmanlayarak artık bende yatırım stratejimi oturttum ve kendime göre yoluma devam ediyorum.
    Bu süreçte sizi yakından takip ederken bir anda algoritma işine sardınız. Temel analiz sayfalarından da biraz uzaklaştınız. Bu zamanlarda bende sizi yakın takip edemedim. Çünkü bu algoritma işi hiç bana göre değildi. Zaten o yıllarda sermayemi başka bir iş için kullanacağımdan dolayı borsadan çıkmak zorunda kalmıştım.
    Siz algoritma üzerine oldukça vakit ayırdınız. Umarım en kısa zamanda meyvelerini de yemeye başlarsınız.
    Hatırladığım kadarıyla BMW hayaliniz vardı. İnşallah o da gerçek olur.
    Başlığınızı ilgiyle takip edeceğim.
    Tekrar hayırlı olsun.
    Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar. (Necmettin ERBAKAN)
    Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by HAYKIRIS Yazıyı Oku
    Yeni başlığımız hayırlı olsun Erhan hocam.
    Sizi uzun zamandır yakından takip ediyorum. Yatırım stratejimi oluştururken epey faydalandım. Temettü konusundaki katkılarınız ise zaten tartışılmaz. Forumda aktif olmasamda sürekli sizin takipçiniz oldum. Bu bilgileri harmanlayarak artık bende yatırım stratejimi oturttum ve kendime göre yoluma devam ediyorum.
    Bu süreçte sizi yakından takip ederken bir anda algoritma işine sardınız. Temel analiz sayfalarından da biraz uzaklaştınız. Bu zamanlarda bende sizi yakın takip edemedim. Çünkü bu algoritma işi hiç bana göre değildi. Zaten o yıllarda sermayemi başka bir iş için kullanacağımdan dolayı borsadan çıkmak zorunda kalmıştım.
    Siz algoritma üzerine oldukça vakit ayırdınız. Umarım en kısa zamanda meyvelerini de yemeye başlarsınız.
    Hatırladığım kadarıyla BMW hayaliniz vardı. İnşallah o da gerçek olur.
    Başlığınızı ilgiyle takip edeceğim.
    Tekrar hayırlı olsun.
    sen hatırlarsın ozmanlar bir sözüm vardı kazanç saglamadan yenı baslık acmayacagıma dair. 5. yıl sonunda nıhayet kar ettik. BMW :D hedefine geldik gelmesınede soyle bır düşünce sardı benı olayın masraf keyıf bolumuyle tasarruf bolumu arasında celıskıler doguyor.

Yani bugun bmw ye binsen benzin vergi algı kasko derken yıllık cebınden tonla para cıkacak. Keyıflımı keyıflı sorun yok ama bu kadar para cıkmasını değermi bundan sonrakı hayatın nasıl gececek bugun belkı bmw ye bıneceksın ama ya 5 yıl sonra ne yapacaksın diyor ınsan.

O sebeple önceliğimi tasarrufa bu tasarrufları büyütüp pasif geliri arttırdıktan sonra gelen pasif gelıri harcamayı daha uygun bır stratejı olduguna karar verdım. 2. el bmw 5,25 mesla 282.500 TL

Bunu faize koy abi %24 ile 67,800 / 12 = 5,650 TL ortalama bir beyaz yaka maaşı hiç çalışmadan elde edersın daha kasko benzın tamırat vergi gibi giderlerını saymadım bıle.

parayı az daha büyütüpte faize koysan aracı 1 senelık kıralıp bın sadece benzın katacaksın dıger tum masrafları fırma karsılıyor yanı satın almaya gerek bıle kalmıyor. Üstelik sıkıldıkça gidip istediğin baska bır aracıda kıralayabılırsın falan fılan alternatıflerın cogalıyor.

O bakımdan önce pasif geliri iyileştirmek insanı daha özgür kılıyor.

hele sıfırları 500 bın cıvarında bunu sadece aylık faizi 10 bın TL ye tekabul eder. Hergün evin önüne taksı cagırmak bile daha akıllıca :D vergi algı ödemezsın taksı ayagına gelır ıstedıgın yerden bavullarını taşır gideceğin yere o goturur o getırır araba kullanacam dıye yorulmazsın. Birde adamla anlaşırsın pazarlıgını yaparsın her zaman onu cagırırsın ozel soforun gıbı. nasılsa her ay 10 bın TL pasif gelirin var taksiciye her ay 2000 TL kazandırsan kaç yazar daha 8000 TL paran duruyor.

Haa dersenki faiz haramdır falan önce kuranı kerimi okumalı daha sonra orada yazılanları düşünüp hala daha faiz haramdır diyorsan. Saygı duyarım ama okumadan düşünmeden hocalar faiz haram dedi diye buna inanıp biat ediyorsan sorun var demektir.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

7. okey mesajları sılmıssınız sorularınızı beklıyorum tek gonderıde
    1-........... ?
    2-............ ?

şeklinde daha iyi olur.
    Son düzenleme : erhanacikgoz1; 01-01-2019 saat: 22:13.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

8. Topik hayırlı olsun Erhan Bey.
    1-Algoritma yazarken teknik bilgi yeterli mi, temel analiz de bilmek gerekiyor mu?
    2-Algoritma yazmak için C dilini en hızlı ve verimli nasıl öğrenebiliriz?
    3-Yazılan algonun backtesti nasıl yapılmalı? Hangi piyasa koşulları dikkate alınmalı? Backtesti yapılan sürenin uzunluğu ne kadar olmalı, 1 yıl, 10 yıl, 20 yıl mı daha fazla mı?
    4-Hangi vade seçilmeli 1,5,10,15.... dakikadan hangisi daha fazla getiri ve minimum Maximum Drawdown u sağlar?
    5-Algo da indikatör dışı neler kullanılabilir? Konularıyla ilgili bilgi ve kaynak tavsiyeleriniz nelerdir?

Sayfa 4/166 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •