Originally Posted by diproyal Mert Hocam, Doları ihtiyacı olana faiz karşılığında borç vermedin mi? Originally Posted by mertkucukuncu Tefecimiyim ben [emoji848][emoji16] Banka hallediyor o işi benim yerime en son 3.20den temdit yaptık Hocam, Tefeci ve banka konuları çok derin. Neyse bilgilendirme için teşekkürler...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Selamlar herkese Ankara ya yeni vardım yol yorgunluğu var cafe hayırlı olsun Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by admustafa Bizim ekip toplanmaz İhtiyarlar toplanmış gençleri almazlar
Originally Posted by NewsTR İhtiyarlar toplanmış gençleri almazlar Siz gençlerde para ne gezer, orası Rakı Sofrası pastane masası değil, imamın duası ilen kalkmaz o sofra!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Siz gençlerde para ne gezer, orası Rakı Sofrası pastane masası değil, imamın duası ilen kalkmaz o sofra! Webster göster paraları ne diyor reha kaya Dün gece sattın mı 6 gaymeden onu haber et sen
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by NewsTR Webster göster paraları ne diyor reha kaya Dün gece sattın mı 6 gaymeden onu haber et sen Kaç parasi var yahu, bir 70'lige yetermi!
Originally Posted by reha kaya Kaç parasi var yahu, bir 70'lige yetermi! Sizin orada leblebi hala revaçtamı? Çorum bilinirde sizin leblebilerin adı sanı duyulmuyor artık.
Originally Posted by reha kaya Siz gençlerde para ne gezer, orası Rakı Sofrası pastane masası değil, imamın duası ilen kalkmaz o sofra! İhtiyar heyetinin hukumleri
Forum Rules
Yer İmleri