Sayfa 4/968 İlkİlk ... 234561454104504 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    5 gün için 784 tl. zararda oluyorum sonra bunun kapanması için en az kaç gün kalmam gerek onu bulamadım 20 günse iyi zaten en az 61 gün kalması gerekiyor da ilk 60 gün %10 ondan sonra %11 se süre çok uzar orada bir belirsizlik var.
    Burada faizin %11'den kaça düşeceğini düşündüğünüz ve ne kadar süre kalmayı planladığınız önemli. Eğer o sürede %11 ile kazandığınız faiz, yeni oran ile kazandığınız faizden 784 tl(sizin hesapladığınız miktar) fazla ise bozmak, az ise bozmamak karlı olur.

2.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Burada faizin %11'den kaça düşeceğini düşündüğünüz ve ne kadar süre kalmayı planladığınız önemli. Eğer o sürede %11 ile kazandığınız faiz, yeni oran ile kazandığınız faizden 784 tl(sizin hesapladığınız miktar) fazla ise bozmak, az ise bozmamak karlı olur.
    %11 i kaçırırsam %10 dan yatırıyorum bono faizi olarak, tabi burada kaldığım süre önemli sonuç olarak öyle çıkıyor ama bu sürenin hesabında sorun vardı , onun altında kalırsam zararlı çıkarım üstünde kârlı oluyor.

News bilir kaça düşeceğini bononun .

4. Merhaba,
    Altın fırlarken TUA neden %4 eksi acaba anlayamadım bilen varmı?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolar faizi ne durumda burgan %1.3 deniyordu.daha iyi oran yokmu baska bankalarda?

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dolar faizi ne durumda burgan %1.3 deniyordu.daha iyi oran yokmu baska bankalarda?

Fiba- kiraz- %2 veriyor. ( kiraz hakkınız bitse bile açıyorlar )

Alternatifbank - vov- % 1,75 veriyor. Bunların avantajları gecelik olması. yani bozdurmak isteyene fırsat veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Fiba- kiraz- %2 veriyor. ( kiraz hakkınız bitse bile açıyorlar )

Alternatifbank - vov- % 1,75 veriyor. Bunların avantajları gecelik olması. yani bozdurmak isteyene fırsat veriyor.
    Kiraz hoşgeldini TL'de de uzatıyorlarmı.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kiraz hoşgeldini TL'de de uzatıyorlarmı.
    TL. için 6 ay bekletiyorlar. Döviz için bittiği günün ertesi gün yeniden tanımlıyorlar. Malum döviz mühim.

Sayfa 4/968 İlkİlk ... 234561454104504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •