Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
Arama sonucu : 59 madde; 25 - 32 arası.

Konu: BIGCH Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Dan. Org. Eğt. San. Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Vakıfbanktan katılmak istiyorum arza ama yok arzda. Vakıfbank katılmıyor herhalde bu arza
    Vakıfbank katılıyor. Mobil uygulamadan değil de siteden giriş yaparak bak, ben aracı kurum kullanıyorum bizde sistem böyle, bankaların prosedürü hakkınfa pek bi bilgim yok..

Dün mesaiden sonra girdiğim için çıkmadı demekki. Ben mobil bankacılık kullanıyorum. Sizin mesajınız üzerine tekrar girdim talepte bulundum. Teşekkürler değerli yanak kardeşim

Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Dün mesaiden sonra girdiğim için çıkmadı demekki. Ben mobil bankacılık kullanıyorum. Sizin mesajınız üzerine tekrar girdim talepte bulundum. Teşekkürler değerli yanak kardeşim
    Tabii ki, halka arz saatleri var )

4. Bizim toplum hakikaten garip, Oransal varken niye eşit dağıtılmıyor diye eleştiriyorlardı, şimdide niye oransal kalktı diye.

İsa Musa olayları hiç bitmez, bu toplumda.

syg, YTD

5. Mr. No. Name arkadaş oransalı savunan bendim. Europowerda da yazdım, burada da, ama gözün doysuna varınca konu çok da gerekli değil . Daha kısa süren tavanlar hatta tavan yapamamalar başlayınca anlaşılırım. Eşit dağılıma devam, yüzdesel olarak güzel görünüp nitelik olarak kuş yemi kadar kazanca devam inşallah

6. Bigchefte 16 civarı bekliyordum şahsen hala, ama bir bankacı 35-40 lot bekleniyor gibisinden konuştu perşembe günü. Hayırlısı artık

7.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bigchefte 16 civarı bekliyordum şahsen hala, ama bir bankacı 35-40 lot bekleniyor gibisinden konuştu perşembe günü. Hayırlısı artık
    17 gelmiş. 1 tane fazla gelmiş tahminime göre

Bravo tebrikler
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    17 gelmiş. 1 tane fazla gelmiş tahminime göre
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •