Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
Arama sonucu : 37 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - Tek Bir Gösterge İle Analiz { MACD } Denemeleri

Alıntı Originally Posted by pazartesi Yazıyı Oku
    estağfurullah ne zaman müsait olursanız saat belirleyelim maksimum fayda sağlanması açısından sistemler açık grafikler önümüzde olsun bence naçizhane görüşüm
    Hocam cumartesi ya da pazar günü akşam saatleri olabilir, siz ne zaman derseniz... Ben buradan ve X'ten duyururum... İsteyen katılabilir...

Not : Hocam ben oda açmayı ve yönetmeyi bilmiyorum siz açabilirseniz iyi olur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hocam cumartesi ya da pazar günü akşam saatleri olabilir, siz ne zaman derseniz... Ben buradan ve X'ten duyururum... İsteyen katılabilir...

Not : Hocam ben oda açmayı ve yönetmeyi bilmiyorum siz açabilirseniz iyi olur...
    üstad bu cumartesi saat 20:00 den başlayalım öyleyse
    katılımcılar zor soru hazırlarsa sevinirim teknik analiz açısından ( hadi canım sende türünden )
    ben oda açma işini hallederim
    algoritma
    Sessiz olursan daha çok şey Duyarsın.

üstad bu cumartesi saat 20:00 den başlayalım öyleyse
    katılımcılar zor soru hazırlarsa sevinirim teknik analiz açısından ( hadi canım sende türünden )
    ben oda açma işini hallederim
    Tamam hocam; ben cumartesi günü buradan ve X'ten duyururum. Zor soruların muhatabı olmaktan çekinmediğiniz için cesaretinizi şimdiden tebrik ederim Oda için link verilebiliyor muydu? Yoksa sadece oda ismi mi vereceğiz onları konuşuruz hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Hocam cumartesi günü Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi var. Oda saatini 21:00'a çekebilir miyiz? Böylece gelmek isteyenler daha çok olacaktır diye düşünüyorum... Tabi sizin için de uygunsa?

Ya da biz aramızda sohbet ederiz gelenler o saatte gelsin de diyebiliriz...
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 04-12-2024 saat: 14:04.

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hocam cumartesi günü Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi var. Oda saatini 21:00'a çekebilir miyiz? Böylece gelmek isteyenler daha çok olacaktır diye düşünüyorum... Tabi sizin için de uygunsa?

Ya da biz aramızda sohbet ederiz gelenler o saatte gelsin de diyebiliriz...
    21:00 olsun üstad sorun yok
    algoritma
    Sessiz olursan daha çok şey Duyarsın.

Tamam hocam, teşekkür ederim...

Hocam saati uygun olmayanların sohbeti sonradan dinleyebilmeleri için sohbetin kaydedilmesi talebi var. Takdirlerinize sunuyorum...

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •