-
Sbk. Bu yaptıkların burdakileri ilgilendirmez selim sayılgan a isteğin gibi çökebilirsin ama küçük yatırımcıların parasına da çöküyorsun arada
-
Sbk. Küçük yatırımcının da parasına çöktüğünü çok iyi biliyorsun
-
Sbk. Senin gibi yardım sever biri borsa yatırım yapan yıllardır bekleyen insanların rızkına nasıl göz diker
-
Sbk. Yaptığın okullar derneklere yaptığın yardımlar yoksa yalanmı bunlar kendini gizlemek için mi
-
Sbk. Planınızın başında Her ne kadar küçük yatırımcıları böcek gibi görsenizde sizin bu oyununuzu bozacak onlar
-
Sbk. Önce Ver küçük yatırımcının hakkı olanı sonra rahatça işini yap nereye çöküyorsan çök
-
SN YETKİLİLER, SN YATIRIMCILAR VE SN ÇALIŞANLAR ;
Bu icrai işlemler Bodrum Otelde Satış iptal davası açılan SBK - MEGA VARLIK ortaklığı tarafından şirket faaliyetlerinin sekteye uğraması ve şirket imajının yıkılması için yapılmaktadır.
Bu durum sadece KERVANSARAY çalışanları ve ortakları için değil TÜRKİYE TURİZMİ İÇİN BİR YÜZ KARASIDIR.
Tüm kurumlara gerekli bilgi belge ve ayrıntı verilmesine rağmen, Kurumlar hala benim işim değil, ona git buna git gibi tavırlar ile hareket etmekteler. ( belki bize bildirilmeyen gizli işlemler olmaktadır ama hızlı hareket edilmelidir, zira hasta her an ölebilir ) Halka açık En büyük oteller zinciri KERVANSARAY dünyanın önünde rezil edilmekte Kamuya mal olmuş oteller içler acısı hale düşürülmektedir.
SN YETKİLİLER SN SAVCILAR SİZLERE SESLENİYORUZ !!!!!
Bu kadar duymuyorum, Görmüyorum, Bilmiyorumu yapmayınız. Bu şirketler kim tarafından veya kimler tarafından talan edilmekte bir bakınız. Hangi dış güçler tarafından bu güzide tesislerimiz kapatılmakta,talan edilmekte ve yok edilmekte.
Buralarda çalışan 1000 lerce insan ve dolaylı olarak 10.000 lerce gecimini sağlayan aile var.
Burada devlete güvenerek yatırımlarını emekli maaşlarını ikramiyelerini yatırmış 5000 e yakın insan ve aileleri ile birlikte 100.000 lerce mağdur var. Nasıl hala hiçbirşey yapmadan durabiliyorsunuz. Nasıl hala bu talana göz yumuyorsunuz anlamak mümkün değil.
Oysa şu an ki durum itibarı ile 1 saatte kanun hükmünde kararname ile daha önce yapılanlar gibi şirkete müdahale edebilir ve her şeyi düzeltebilirsiniz. Artık herkesin sabrı taşmıştır, yukarıdaki resimde görüldüğü gibi artık Talan pervasızca ve gözler önünde yapılmaktadır.
Şirkette nereyi tutsanız elinizde kalır. LÜTFEN ARTIK HAREKETE GEÇİN !!!!!!.........LÜTFEN..........!!!!!! BU KALP KRİZİ GEÇİREN BU HASTAYA KALP MASAJI YAPIN. Zira yolda gelen ambulanslar Megavarlık ve SBK Holding tarafından pusu kurularak gelmesi engelleniyor.
Kendi ülkemizde kendi kanunlarımızla esir ediliyoruz.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Saygılar
-
Sbk. Bu kervan sana kolay lokma olmayacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri