merhaba,
USAK için,
17 ocaktan bu yana güzel bir çıkış trendi yakalamış. 1,99 bandı üzerinde kaldığı sürece 2,11 ve 2,21 bantlarına hareketler olabilir. 2,21 i kırarsa 2,28, 2,54 ve 2,96 lara doğru hareketlerle yeni zirveler oluşabilir. 1,99 aşağı yönlü kırılırsa ilk destek olarak 1,94 çalışabilir. 1,94 aşağı kırıldığı takdirde 1,87 ve 1,77 bantlarına gevşemeler olabilir. 1,77 aşağısı trendi bozar ve tekrar ele almak gerekir diye düşünüyorum. uzun vade için bilançosuna da bakmanızı öneririm. kendi görüşümdür. YTD.
PRKME,
Ben de zamanında çok takip etmiştim bu kağıdı. geçmişe dönük baktığımda grafikte çok sert dalgalanmaları var. çok düzgün bir trendinin olduğu söyleyemem. 1 marttan bu yana çok sert bir çıkış trendine girmiş. bunu destekleyici şeyler varmı ona bir bakmak lazım. ben bayadır takip etmiyorum. 2,28 önemli bir bant buranın üzerinde kaldığı sürece 2,36 yı test edecektir diye düşünüyorum. 2,28 altına gevşerse 1 marttan bu yana olan trend bozulur diye düşünüyorum. 2,18, 2,08 ve 2 bantlarına kadar gevşemeler olabilir.
Bunu iki grafikle anlatmak istedim. Aşağıdaki grafikte de 1 marttan bu yana olan trende bağlı olarak 2,36 yı test eder ve üzerinde tutunabilirse 2,43, 2,47, 2,56 ve 2,76 bantlarına hareketler olabilir. trend aynı sertlikte devam ederse de her şey günlük gülistanlık olursa bu sert çıkışla 2,76 dan sonra 3,09 a kadar gidebilir. kendi görüşümdür. YTD.
Not: trend çok sert aslında ama bantlarına gösterebilmek adına küçülttüm. yukarıdaki grafikte zaten ne kadar dik hareket ettiği belli.

Yer İmleri