Sayfa 40/213 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 313 - 320 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    merhaba,
    EKGYO,

3,07 önemli bir destek gibi duruyor. 3,07 aşağı kırılırsa 3,02, 2,96 ve 2,78 seviyelerine doğru gevşemeler görebiliriz gibi. 3,07 üzerinde tutunursa 3,14 e doğru hareket edebilir ve 3,14 ü kırarsa 3,25 e kadar yükselişi olabilir ve yükseliş trendi devam eder gibi. 3,25 te bi daha bakmakta fayda var diye düşünüyorum. kendi görüşümdür. YTD.

FENER,

Önceki grafiğimden bugüne pek değişen bir şey olmamış ama yine yeni grafik koyuyorum. yeni grafikte bir de 24.02.2017 den bugüne girdiği düşüş trendini de çizdim. bu trendin devam etmesi halinde gidebileceği noktaları aşamalı olarak yeşil bantlarla işaretledim. yükseliş trendine girmesi için 35,35 üstü kalıp 36,08 bandına hareket etmesi ve kırması gerektiğini düşünüyorum. 35,35 altına sarkarsa 34,92 , 34,66 (burası bir dip) ve sonrasında gevşeyebileceği yeşil bantlar. kendi görüşümdür. YTD. biraz karışık bi grafik ama idare edeceğiz artık

Tsk ederim hayirli gunler

Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    merhaba,

USAK için,

17 ocaktan bu yana güzel bir çıkış trendi yakalamış. 1,99 bandı üzerinde kaldığı sürece 2,11 ve 2,21 bantlarına hareketler olabilir. 2,21 i kırarsa 2,28, 2,54 ve 2,96 lara doğru hareketlerle yeni zirveler oluşabilir. 1,99 aşağı yönlü kırılırsa ilk destek olarak 1,94 çalışabilir. 1,94 aşağı kırıldığı takdirde 1,87 ve 1,77 bantlarına gevşemeler olabilir. 1,77 aşağısı trendi bozar ve tekrar ele almak gerekir diye düşünüyorum. uzun vade için bilançosuna da bakmanızı öneririm. kendi görüşümdür. YTD.

PRKME,
    Ben de zamanında çok takip etmiştim bu kağıdı. geçmişe dönük baktığımda grafikte çok sert dalgalanmaları var. çok düzgün bir trendinin olduğu söyleyemem. 1 marttan bu yana çok sert bir çıkış trendine girmiş. bunu destekleyici şeyler varmı ona bir bakmak lazım. ben bayadır takip etmiyorum. 2,28 önemli bir bant buranın üzerinde kaldığı sürece 2,36 yı test edecektir diye düşünüyorum. 2,28 altına gevşerse 1 marttan bu yana olan trend bozulur diye düşünüyorum. 2,18, 2,08 ve 2 bantlarına kadar gevşemeler olabilir.

Bunu iki grafikle anlatmak istedim. Aşağıdaki grafikte de 1 marttan bu yana olan trende bağlı olarak 2,36 yı test eder ve üzerinde tutunabilirse 2,43, 2,47, 2,56 ve 2,76 bantlarına hareketler olabilir. trend aynı sertlikte devam ederse de her şey günlük gülistanlık olursa bu sert çıkışla 2,76 dan sonra 3,09 a kadar gidebilir. kendi görüşümdür. YTD.
    Not: trend çok sert aslında ama bantlarına gösterebilmek adına küçülttüm. yukarıdaki grafikte zaten ne kadar dik hareket ettiği belli.

PRKME bugün iki bant arasında git gel yaptı bakalım yarın nasıl olacak. en düşük 2,29 en yüksek de 2,35 gördü gün içinde.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3. Merhaba,jantsa değerlendirmesi alabilir miyim? Teşekkürler

4. YATAS,
    7,09 u önemli bi destek olarak görüyorum. nitekim bugün en düşük açılış ta 7,08 gördü. 7,09 ve 7,55 bantları arasında hareketler yaptı. trendi gözüme güzel gözüküyor gibi. 7,22 desteğinin üzeirnde kaldığı sürece tekrar 7,55 bandına hareket edip kırmayı deniyebilir. 7,55 kırılırsa 7,84 e hareketler görebiliriz. aşağıda destek olarak çalışabilecek noktaları işaretledim. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5.  Alıntı Originally Posted by blackbull Yazıyı Oku
    Merhaba,jantsa değerlendirmesi alabilir miyim? Teşekkürler
    merhaba,
    JANTSA için,
    23,43 önemli bir direnç gibi gözüküyor. yükselişin devamı için buranın üzerinde tutunması gerektiğini düşünüyorum. buranın üzeirnde 24,45 bandına doğru hareketler olabilir. ilk destek olarak da 22,72 gözüküyor. buranın altında 21,97 ve 21,06 bantlarına doğru gevşemeler olabilir. kendi görüşümdür. YTD.

6. Dün ve bugün MNDRS hissesi dikkatimi çekti yaptığı hareketlerle. kendimce yorumladım.
    MNDRS,

Son günlerde sert bi yükseliş trendine girmiş gibi. 0,94 önemli bir destek bence. buranın aşağısında gevşeyebileceği yerleri işaretledim. 1,01 de ilk direnç gibi burayı kırıp üzerinde tutunabilirse 1,07 bandına bir hareket olabilir gibi. bugünde gün içinde en düşük 0,95 en yüksek olarak ta 1,05 gördü. 1,07 yi olurda kırarsa 1,15 e kadar hareketi olabilir. kısa vade gibi düşündüm. kendi görüşümdür. YTD.

7. Günlük baz da dünkü kapanışları bolinger alt bandının altında kalmış imkb 100 hisseleri,

Dünkü kapanışları bollinger üst bandının üzerinde olan imkb 100 hisseleri,

8. Hocam Vakfn için yorum alabilirmiyiz?

Sayfa 40/213 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •