Originally Posted by
Murat DOĞAN
Ben Murat Doğan Genyh hissedarı kimseye hisse aldırmadım tam tersine inandığım davamın peşinden gittim şirketin halen hissedarıyım mkk çıktımı gerek duyarsam mahkeme kararından sonra burda yayınlamaya hazırım . Şirketin adamı diyorlar ya bana o diyen şahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarına baksın şirket Hakkı'nda ne demişim gitsin SPK raporuna baksın ne talep etmişim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararını beklemeden kottan atmaları biz yatırımcılara saygısızlık yapılmıştır . Yarın mahkemede hakim derse şirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Şirketin iğleştirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldığı bu kararla kime Nasıl bir açıklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamında hazırlanacak ara bilanço ve bilir kişi raporlarını görmek lazımdı . Bu karar adalete saygısızlıktır . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracağım SPK yazdığım yazının cevabı gelince bende yargıya gideceğim . YTD Allah ım sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sığınır senden yardım diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatında hesap sorulmasını senden niyaz ederim .
Yer İmleri