Sayfa 40/469 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 313 - 320 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Borsamız Pay Piyasası Yakın izleme Pazarı'nda işlem gören ve Borsa Genel Müdürlüğü tarafından 27/04/2017 tarihinde seans öncesinde geçici olarak işleme kapatılan Gen Yatırım Holding A.Ş. (GENYH.E) payları ile ilgili olarak Borsamız Yönetim Kurulunun 26/04/2017 tarihli toplantısında alınan karar uyarınca

A. KAP'ta yayımlanmış olan 2016 yıl sonu finansal tablolarında özkaynaklarının negatif olması sebebiyle Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "KAP'ta yayımlanan son yıllık bilançosunda, SPK'nın ilgili düzenlemelerine göre sermayesinin tamamını kaybeden ortaklıklardan, varsa sermaye artırımı/azaltımı ile ilgili sürecin saklı kalması kaydıyla, aktiflerin rayiç değerlerle yeniden değerlenmesi sonrasında sermayenin tamamının kaybının devam ettiğinin anlaşılması veya bu kapsamda yeniden değerleme yapılmaması" şeklindeki (f) bendi ile

B. Finansal ve ticari borçları ile vergi, SGK primi vb. ve personel borçlarını vadesinde ödeyememesi ve hakkında takipler başlatılmış olması sebebi ile Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması" şeklindeki (d) bendi kapsamında

İlgili şirketin payları 27/04/2017 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. kardeşim özsermayesi negatif bir dünya hisse var....dalga mı geçiyorsunuz

Alıntı Originally Posted by rallici89 Yazıyı Oku
    Hani yüzde 17 hisseler vardı rahattın onlarda rahattı Murat DOĞAN şimdi dahada uğramaz buraya şirketin adamı biz holding de aynı seneryoyu yaşadık burda pompaladınız millete ümidi bunca kişinin vebali ile yaşayın inş. Ömür boyu.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben Murat Doğan Genyh hissedarı kimseye hisse aldırmadım tam tersine inandığım davamın peşinden gittim şirketin halen hissedarıyım mkk çıktımı gerek duyarsam mahkeme kararından sonra burda yayınlamaya hazırım . Şirketin adamı diyorlar ya bana o diyen şahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarına baksın şirket Hakkı'nda ne demişim gitsin SPK raporuna baksın ne talep etmişim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararını beklemeden kottan atmaları biz yatırımcılara saygısızlık yapılmıştır . Yarın mahkemede hakim derse şirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Şirketin iğleştirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldığı bu kararla kime Nasıl bir açıklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamında hazırlanacak ara bilanço ve bilir kişi raporlarını görmek lazımdı . Bu karar adalete saygısızlıktır . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracağım SPK yazdığım yazının cevabı gelince bende yargıya gideceğim . YTD Allah ım sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sığınır senden yardım diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatında hesap sorulmasını senden niyaz ederim .

4. kot dışına ittiler bunu daha önce karar vermişler 26 nisanda düşün 1 hafta açıklama yapmadılar niye borsadan soğutmamak için insanları her keze çağrı yapıyorum borsayı bırakın ve bir daha borsanın b sine bile girmeyin benden size bir öğüt olsun ben baştan ta yazmıştım borsa küçük yatırımcıyı düşünmüyor diye yine aynı değişen bir şey yok 10 mayıs ta mahkeme beklenmeden bu karar alınması ve ayrıca gönderilecek 3 aylık bilançoların beklenmeden yine böyle bir karar alınması bize ve millete yapılan saygısızlık tır lanet olsun borsaya

5. Diğeri geçici olarak çıkarılmıştı bu tamamen çıkarıldı sanırım. Hakettik umut ettikte hırsızla ortakmı olunurdu olduk işte bizi mahkeme falanda kurtarmaz bu herşeyi halletmiştir ortada satılacak birşey bile kalmamıştır.

6.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Diğeri geçici olarak çıkarılmıştı bu tamamen çıkarıldı sanırım. Hakettik umut ettikte hırsızla ortakmı olunurdu olduk işte bizi mahkeme falanda kurtarmaz bu herşeyi halletmiştir ortada satılacak birşey bile kalmamıştır.
    diğeri de kot dışında buda zaten diğerinin sahibi bu yani ikiside borsadan şutlandı

7. Payları Borsamızın Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Genpower Holding A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak Borsamız tarafından 01/12/2016 tarihinde, Borsanın 30/11/2015 tarihli duyurusu ile faal hale gelmesi için 30/11/2016 tarihine kadar süre verilen Şirketin, 30/11/2016 tarihi itibarıyla gayri faal olduğu anlaşıldığından, Kotasyon Yönergesi'nin 23/1-c maddesi kapsamında Şirket paylarının Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

zaten gen power holding in faliyet alanı gen yatırım ın gen powe jenaratör ün düzlüğe çıkması ile ilgili bir alt yapısına ham madde sağlayan bir fabrikası vardı onu da ankaraya taşımıştı gen power jenaratör ün bulunduğu yere yani şu anda ikiside aynı durumdalar eşitlendiler

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Ben Murat Doğan Genyh hissedarı kimseye hisse aldırmadım tam tersine inandığım davamın peşinden gittim şirketin halen hissedarıyım mkk çıktımı gerek duyarsam mahkeme kararından sonra burda yayınlamaya hazırım . Şirketin adamı diyorlar ya bana o diyen şahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarına baksın şirket Hakkı'nda ne demişim gitsin SPK raporuna baksın ne talep etmişim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararını beklemeden kottan atmaları biz yatırımcılara saygısızlık yapılmıştır . Yarın mahkemede hakim derse şirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Şirketin iğleştirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldığı bu kararla kime Nasıl bir açıklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamında hazırlanacak ara bilanço ve bilir kişi raporlarını görmek lazımdı . Bu karar adalete saygısızlıktır . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracağım SPK yazdığım yazının cevabı gelince bende yargıya gideceğim . YTD Allah ım sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sığınır senden yardım diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatında hesap sorulmasını senden niyaz ederim .
    ben de sn. murat doğan .sn. meteak , sn .iberata ,sn.deepimpect, sn. mesud gibi ve ismini sayamadığım buradaki eski ve yeni üyeler , buraya üye olmayan tüm yatırımcılar gibi bist 'in bize haksızlık yaptığını düşünüyorum. var iken Ne şirketler (-) özsermaye ile hala bistte işlem görüyorlar, bizim daha 4 ay olmuş ya da 1 yıl olmuş ,önümüzde bir mahkeme , bir bilanço ve rapor beklenirken ve en önemlisi fabrika çalışırken kottan çıkarılıyoruz. İnanın çok üzüldüm.

yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 40/469 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •