Sayfa 40/48 İlkİlk ... 303839404142 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    O iş öyle değil, maliye bakanlığı vergilendirme yapmak için bitcoini hangi sınıfa sokacaklarına dair spk dan görüş aldı, varlık sınıfına girecek ve vergisini ödeyeceksiniz.

Japonya bir kaç gün önce 2017 de kripto paradan olan kazançlar için beyanname verilmesini zorunlu tuttu. Yüzde15 ile 55 arasında vergi ödeyecek zavallılar.

Bu paralara rahat yok devletlerden.
    japonya haberini gördüm, amerika'da da hareketlenme olmuştu - bunlar gelirle ilgili muhtemelen.

varlık sınıfına sokmak başka kafa olur. altın saklasan kenarda 20 sene kimse birşey demiyor sanıyorum. sana ne birader, ama işte herhalukarda devletler kendi alanlarından çekilen (geri gelen/gelmeyen) paraya sulanır.

bu işin kaçarı belki belki bazı coinin alışverişte kullanılıra dönüşmesi - ki bu volatiliteyle şimdilik olanaksız gibi. bugün kahve bi koin, yarın bi buçuk koin, öbürgün yarım koin filan zor
    Son düzenleme : KPL; 10-02-2018 saat: 14:56.

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    O iş öyle değil, maliye bakanlığı vergilendirme yapmak için bitcoini hangi sınıfa sokacaklarına dair spk dan görüş aldı, varlık sınıfına girecek ve vergisini ödeyeceksiniz.

Japonya bir kaç gün önce 2017 de kripto paradan olan kazançlar için beyanname verilmesini zorunlu tuttu. Yüzde15 ile 55 arasında vergi ödeyecek zavallılar.

Bu paralara rahat yok devletlerden.
    iş bir süre sonra takasa döner.kimse kriptodan normal paralara dönmez.

3. man adasına transfer yapıyorum., herkes yapıyor. yapmıyormu? . zafer Çağlayan versin. bana ne?

5. sağlam proje geliyor, EOS patlama yapar.

bitfinex ve eos işbirliği, çok çok büyük olay.

https://eosfinex.com/

kimseye tavsiye vermek olmasın ama bu EOS hazirana kadar 5'e katlar.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    sağlam proje geliyor, EOS patlama yapar.

bitfinex ve eos işbirliği, çok çok büyük olay.

https://eosfinex.com/

kimseye tavsiye vermek olmasın ama bu EOS hazirana kadar 5'e katlar.
    dogru düzgün bir cüzdan yapsın kendıne sonra patlasın. eter yalakası bir coin. Yeni fikirleri olan işlevsel olan coinlere yönelin. Ama hala yeşil fasulye dıyorum coin işine

geçen bu grafiğe rastladım, keşke daha erken görseymişim, koyardım.
    12,000 - 7,400 - 4,600 filan yazıp durduğum rakamları adam güzelce çizmiş
    lineer olmayan eksenle çizebileceğim bi grafik aracım olmadığı için grafik gösteremiyordum. elle hesapladıklarıma çok yakın olduğu için sanırım doğru (yoksa grafik benim değil yani, bir ölçüde kefilim)

12,000 öncesi erken dönüp 12,000'de de güzel düzeltmemizi yapmak yerine köpürtüp
    "futurelar geliyoooğ", "50,000'e gidiyooz" filan nidalarıyla yeni gelen "abü bütkoyünda para varmış" kitlesine kaktıkları için bozuldu yoksa şiir gibi grafikti

Son düzenleme : KPL; 21-03-2018 saat: 13:19.

8. Altcoinlerde olay iyice çığırından çıktı zaten yıllar önce. Her saniye yeni bir tanesi dünyayı kurtarma vaatleri ile ortaya çıkıyor.

Büyüklük olarak top10 belki 20 dışındakilere sıcak bakmasam da BURST gibi en az 2 yıl geçmişi olan 3-5 tane top100-200 coinde de çerez parası tutuyorum zıplama ihtimallerine karşılık.

Sayfa 40/48 İlkİlk ... 303839404142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •