Sayfa 40/623 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 313 - 320 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1. Kapanışı iyi olmadı 45 _ 46 daha iyi olacaktı.
    Destek 43 dirençler 48 _ 52 ve malesef yine 40 a gözünü dikmiş gibi...

Tam başını kaldırıp artık dip 50 olacak dediğimizde başa sarıyor. Gideceksen git işte 3 aydır bir hareket bir geri vites bu zamanı iyi değerlendirmek gerekir ey spek bu sinerji yine kaybedersen bir daha hareket ettiğinde kendin çalıp kendin oynarsın artık

2. takas

3. 0.43 üstü sıkıntı olmaz gibi,holding bozmasa 0.50 kapatırdık...

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    0.43 üstü sıkıntı olmaz gibi,holding bozmasa 0.50 kapatırdık...

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ihlasta tera gecen aldigi 11 milyon lotu vermis, bakalim ne yapacaklar bundan sonra

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. İhlas grubun referandum sonucuna göre hareket edecek sanki...

Ben bu grubun spegi olsam seçime kadar goturebildigim yere götürüp seçim sonrası her türlü geliri 2 ye katlardim çıkacak sonuca göre çok güzel ters köşeler yapardım da bakalım kalan 2 hafta neler olacak...

Tek olumlu tarafı hala teknik işliyor pazartesi 44 ve üstü kapatırsa devamı gelir 43 riskli altında kapatırsa yine elimize verirler...

6. Dünkü işlemler de tüm hisseler içinde açığa satış hacim olarak 1.nci sırada ,önüne gelen açığa satış yapmış

7.  Alıntı Originally Posted by cogito Yazıyı Oku
    Dünkü işlemler de tüm hisseler içinde açığa satış hacim olarak 1.nci sırada ,önüne gelen açığa satış yapmış
    İhlasın 41-42 çalıştığını gören açığa satmış,tahtacı 0.50 ye çekeydi tavana gidermiş,neyse p.tesi iyi olacak o zaman...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. açığa satış yapan ağalar,düşeceğini biliyorki açığa satıyor.bi düşecekmi çikacakmı bilemeyiz.

Sayfa 40/623 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •