Sayfa 40/855 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 313 - 320 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    diplerden satmayanlara geçmiş olsun kötü bir gün güzel bitecek sanırsam
    Vallahi dostum ben hep değerlemenin çok önemli olduğunu ama bizim için can alıcı noktanın imar izni olduğunu söylemişimdir. İrfan Değirmenci'yi sadece sade bir vatandaş olarak fikrini söylediği için kovan Doğan Holding, attığı bir manşet ile krize neden olan Hande Fırat'a 2-3 gündür hiçbirşey yapmıyor ki o Hande Fırat 15 Temmuz gecesinde neler başardığını biliyoruz. her seçim deöneminde Doğan ile bir sürtüşme bir takışma oluyor. Ben açıkçası alıştım buna. İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Ama benim bu hissede beklentim imar izni sonuçlandığında bitecek ki 2016 faaliyet raporunda nazım imar planı için çalışmalar başladığı zaten yer alıyor. Panik yapmadan, aceleci davranmadan beklemedeyim....Asla yatırım tavsiyesi değildir.....

2.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    diplerden satmayanlara geçmiş olsun kötü bir gün güzel bitecek sanırsam
    Seans bitmeden yeşil ışığı yakacak mi bakalım [emoji57]
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

3. cok.guzel.elden aldilar hisseleri

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Sayfa 40/855 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •