Sayfa 40/1252 İlkİlk ... 30383940414250901405401040 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ureten buyuyen bir sirketin deger artisinin yanina yaklasamaz bence.

Varlik korumak icin ideal.

Syg,
    Haklısın bu kısmı atladim heryil yuksek temettu yüksek karin hisseye yansıması ve yüksek bedelsiz veren hisseler gibi..birçok örnek veririm ama tek örnek yeterli sanirim örnek sende bilirsin hektas 0.40 dan 12 TL ye giden bir hissedir bunu 0.40 dan yüklü miktarda alan şimdi kendini rahmetli Sakıp ağa gibi yapmıştır

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    %15 borsa
    faizden gelen parayı borsaya yatırırız genelde
    borsa patladımı satar sermayeye ekleriz

genelde eurobond faizi ile geçinir akinonya halkı.
    bizim döviz maliyeti düşük oluyor haliyle 0 GİBİ.
    Bilgi için teşekkürler.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. mevduat paylaşamı yok madem bende borsa ile yazayım dedim.
    şayet TÜRKİYE NİN hikayesi oluşursa BES teki yatırımımı kademeli olarak borsaya sokmayı düşünüyorum.
    portföy yöneticilerine her ne kadar güvenmesemde 80 bin ler kademeli alım yeri benim için.( DAHA AŞAĞISINI BEKLİYORUM)

yukarı tren balşadığında hemen hemen her hisse yükselir zaten.
    böylece beceriksiz fon yöneticileri bile para kazanabilir.
    ALTIN İÇİN yine BES te ikinci bir portföy oluşturdum. uzun vade buna denir zaten (DEVLET KATKISI yanında bonus) yakında dolar artışı ile eski zirve 204 lira çok rahat kırılır bana göre. 1244 ONS İLE DOALR 5 lira olsa gram 200 lira zaten

DOLAR İÇİN geçen gün dediğim gibi 24 temmuz PPK ya kadar piyasa faiz arttırımını zorlayacaktır.bu sebeple doları yukarı atacaklar devamlı. benim görüşüm düşüşler dolar için alım fırsatıdır.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    İşte uzun vade ons u atesleyecek beklentilerimden biri bu Fed in faiz artırımından yeniden indirimine başlaması yeniden parasal genişleme yani .
    trump krizin sinyallerinin aldığı için bu hareketleri yapıyor amerikayı 2019 sonunda büyük bir kriz bekliyor bunu önlemek için çalışıyor Amerikayı faiz artırımından çok yeniden parasal gevşeme bekliyor onun için dolardan uzak durmak gerekiyor diyeceksin neden dolar yukarı gidiyor bu evrede bunun gayet normal olduğunu düşünüyorum ama ısrarla söylüyorum dolar bütün para birimleri karşısında düşecektir dolar alacagınzıa altın almak daha avantajlı olacaktır

nedense bugun taze oran gelmiyor
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

6. Parasal genişleme geleceksen zaten ekonomisi yeniden aşağıya gittiği için gelecektir..ben dolarci degilim zaten dolar tutmam al satciyim ben dolarda sadece uygun bulduğum yerden alırım uygun bulduğum yerden satarım kısaca teknik takılırım ben ..genişleme zaten onsu fırlatır geçmişte 250 dolardan 1940 USD ye zaten genişlemeler yapıldığı için çıktı

7. garan a basmaya başladılar yine
    bugün 3.cü gün
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    merkezin 100 baz artış yapacağı yazılmış investingte bazı bankacılara haber geldiği yazıyor.
    24 Temmuz için mi yoksa daha önce mi?

Sayfa 40/1252 İlkİlk ... 30383940414250901405401040 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •