neden ellerindekini çıksınlarki..sebep ne..haber yok..sadece bı soylentı var yüzde 5 ını bırı satmıs..hadi dıyelım sattı...ıyıde yuzde 5 ını sattı dıye batacakmı şirket...
neden ellerindekini çıksınlarki..sebep ne..haber yok..sadece bı soylentı var yüzde 5 ını bırı satmıs..hadi dıyelım sattı...ıyıde yuzde 5 ını sattı dıye batacakmı şirket...
tşk sayın ibiloğlu.. birde aracı kurum maliyetleri bu tablodakilermi.
tabi şirket batmazda fiyat aşağı iner. mal gedikte toplu, gedik ve finansta bunu düşükten toplamıştır. 1 den itibaren. nerden satsa kar..o yüzden niyete bağlı diyorum. ufaktan takipteyim.. ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
1,30-0,93 DEN topladıklarımızı mart 2017 de 3 civarı çıktık. hedefim 3,20 idi bu hedefi bulunca sattım. kar 321 bin. 180 bine bir daire aldım. şimdi tekrar beklemedeyiz biraz sakinleşsin bakarız. 1,30 dan almaya başladığımda 0,93 geldi. daha nereye düşecek derken patron alımları ile topladı ve spek ile 3 leri gördü. ne yapacağı belli değil.2 önemli bir destek kırarsa 1,55 ytd.
Simdi nerelere kadar dusucegini on goruyorsunuz.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tanju colak a goz altina alinmis Ankarali mafya operasyininda goz altina alinmis.acaba basariz operasyon yapan sipekle alakasi varmi.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa gündemde sapıtmaya başladı
16.03.2017 de kağıt 3,80 gördü
Eski zamanlardaki operasyonuna 2,5 larda yakalanıp 1,5 larda vermiştim kağıt kademe kademe 1 altına bile inmişti,acaba nereden döner diye düşünürken 3,80 e kadar gitti
Acaba daha gidecekmiydi Ankaralı grup nereye götürecek ti 6 tl leride gören bir hisse
Kısacası operasyon bittiyse pili bitmiştir yada operasyon da ikinci perde varsa tekrar dikilir
Kişisel şahsi fikrim trade harici operasyon the end..
Yer İmleri