Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Bende aldım 12.63 ama ekrandaki kârı aldım saymadım çünkü yarın için umutlu değilim rsi gelmiş 95 iş zor yarın
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Aynı gun nasıl satabıldınız, belkide tek fıyat gelmesi daha iyi olur... Ama kısada çok çıktı bende düşeceğini duşunuyorum buna ragmen bır lot bıle satmadım... Sonu iyi olsun ıkı gunluk uc gunluk hesaplar hep kaybettiriyor... Ihgzt de İnternet yasağı vardı ama hep zirveleri orada gordu,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
[emoji106][emoji122][emoji122]SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 lira ikende burda kağıt uçtu diyen vardı. şimdi esamesi yok ortada.
Yer İmleri