Sayfa 40/155 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1236 madde; 313 - 320 arası.

Konu: AKSGY - Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. sanki a grubu degilde c grubu hissesi gibi hareket 3.30 gor 3.08 geri gel hızla boyle bir hisse oldugunu bilseydim yorum bile yapmazdım temeline bakarak iyi bir hisse sandım ama degilmis boyle bir haberle 2 tavan yapması gerekir baska bir gyo hissesi olsa..demekki galip ozturk bu hissede yok o olsaydı 2 tavan kesin yapardı ...gyo hisseleri arasında geziyor adam.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

2. hisse sahipli tavan tavan gidip ky lerin fazla bu kagıda atlamasını istemiyolar...yavas ve derinden gidecek...bu sene de güzel temettü verecek anlaşılan...

3. şenlık yenı başlıyor,,,aralık la beraber yenı başladı,,,,

4. Ya bu haberın tepkısı bu muydu bu borsanın tadı kactı ıyıce

5. Değer kaybedenler arasında ilk sıralarda... 10 kademede toplam 15 bin lot hisse yok alışta. Fiyatı aşağı çekip pasifleri dolduruyorlar ki gitmiyor kaygısıyla versinler herkes. Aynı rezil taktikler.

6.  Alıntı Originally Posted by funnyman Yazıyı Oku
    Değer kaybedenler arasında ilk sıralarda... 10 kademede toplam 15 bin lot hisse yok alışta. Fiyatı aşağı çekip pasifleri dolduruyorlar ki gitmiyor kaygısıyla versinler herkes. Aynı rezil taktikler.
    Alımlar gelmeye başlayınca da pasifteki alımları siliyorlar. Ulan sizin ...

7. Yaklaşmayın arkadaslar bu kağıda. Bundan kazanan yok.kaç senedir böyle yapmışlar.yemleyip yemleyip yakaliyorlar.bilancolarına haberlerine itibar edilmez bunların .Ytd.

8. cuma 3.30 gor bugun 302 den istedigin kadar veriyorlar almamakla iyi karar vermisim akfgy var 2.05 lerden aradaki fark ne akfgy zarar ediyor ama patron alımı var akis dunya kadar kar ediyor ama patron destegi yok hissede o kadar olumlu kar ve bailnacoya ragmen dusuyor bunda is yok
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

Sayfa 40/155 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •