Sayfa 40/415 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. arkadaşlar, şua anda ilk 10 kademede 101 bin alıcı, 50 bin satıcı bekliyor. yatırım finansman ve şeker yatırım ise tahtanın anasını ağlatmaya devam ediyor. inşallah açığa satış yapıyorlardır.

2. hem yatırım finansman hem de şeker yatırım, 3,99 kademesini geçirmemekte kararlılar. kademe azaldıkça satış yazıyorlar.

3. y. finansman, 3,99a yazdığı 4 bin lotu kendisi alarak kademeyi kaldırdı.

4.  Alıntı Originally Posted by hissezede Yazıyı Oku
    y. finansman, 3,99a yazdığı 4 bin lotu kendisi alarak kademeyi kaldırdı.
    Bizde birşeyleri kaldırdık 2019 Mart sonu ve 1-3 yıl orta vadeyi bekliyoruz ;)

5. abi,
    gerçekten milleti düdüklemek için alkada işlem yapıyorlar. once alış kademelerine onar bin lot alışlar yazıldı. hiiseyi 4,04e kadar aldılar. sonra alış kademelerindeki lotlar silinerek hisseyi 5 saniye içinde 3,99a düşürdüler. bunu yapan y. finansman

6. Güzel avuntularla avutuyorum kendimi. Şu an bi %-10 lara gitmemiz lazımdı. Huyudur yani. Kötü addedilen bilançolarda salmıştır bayağı bi. Eğer bugün buralarda kapatırsa farklı şeyler olabilir. Tabi henüz kapanmadı piyasalar göreceğiz.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by ekonomist55 Yazıyı Oku
    Güzel avuntularla avutuyorum kendimi. Şu an bi %-10 lara gitmemiz lazımdı. Huyudur yani. Kötü addedilen bilançolarda salmıştır bayağı bi. Eğer bugün buralarda kapatırsa farklı şeyler olabilir. Tabi henüz kapanmadı piyasalar göreceğiz.
    Aynen bende 3.70 leri bekliyorum, milleti dut silkeler gibi silkelemeden rahat etmeyecekler.
    Yatırım tavsiyesi değildir

8. şu anda alnus ve yatırım finansman karşılıklı işlem yapıyor. biri diğerinden alıp yine diğerine yüklü alım satım yapıyor. anlayacağınız bu aracı kurumlar aşımıza ekmeğimize göz koyanlardır. bunları iyi tanı adiloş bebe

Sayfa 40/415 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •