Sayfa 40/429 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 313 - 320 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. 330 bin var tabanda.

başka işiniz mi yok tabandan hisse alırsınız. hele de galibin kağıdında hele de 3 katına çıkmışsa.

biri gelip şunun bunun adamısın demeden söyleyeyim benim elimde kağıt yok.
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

2. Satış Lot

0
    0.00 3.86
    359169

0
    0.00 3.87
    43385

0
    0.00 3.88
    85443

0
    0.00 3.89
    3222

0
    0.00 3.90
    6095

0
    0.00 3.91
    3314

0
    0.00 3.92
    22950

0
    0.00 3.93

3.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Ek 1328

burada 3.860 da alışlar artmış gözüküyor buradaki bilgi yanlış bilgimi ? yada ben yanlış yeremi bakıyorum arkadaşlar
    Sn.muzo bu gerçekleşen işlemlerin alış olarak mı yoksa satış olarak mı gerçekleştiğini gösterir, 3,86 da yeşilin fazla olması tabandan baya alan var manasına gelir ama bu tarz birşeye pek itibar edip kağıt için yorum yapmak yanıltıcı olabilir.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    http://www.borsaderinlik.com/register/

Bu siteye ücretsiz üye olarak kademeleri görebilirsiniz arkadaşlar bilginize
    tesekkürler syn lutfu001 . cok makbüle gecti bu
    Yazdıklarım Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir!
    İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur... (NECİP FAZIL) (Duhul Oct 2010)

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    http://www.borsaderinlik.com/register/

Bu siteye ücretsiz üye olarak kademeleri görebilirsiniz arkadaşlar bilginize
    dostum kademelerde sadece satışları mı görebiliyoruz verdiğin linkten?

6. taban yapınca söylemek kolay..

Alıntı Originally Posted by tarikkocc Yazıyı Oku
    tarihi zirvesini görmüş bir hissede zararda olmak tamamen ky suçu. zararda olması için dün veya bugun alması lazım ki cahil cesareti derim.
    Bu yorumu AVGYO, AVTUR, VANGD vb durumlar içinde yazabilecek misin? Bu kağıtlar her yükselişten sonra yükselmeye devam etti. Onları alan KY olursa kazanacak, bunu alan KY kaybedecek. Nasıl bilecek hangi kağıdın yükseldiği noktanın son nokta olduğunu??

7.  Alıntı Originally Posted by korkmaz54 Yazıyı Oku
    dostum kademelerde sadece satışları mı görebiliyoruz verdiğin linkten?
    Evet alış ve satış kademeleri oluyor normalde ama şuan vakfin taban olduğu için sadece satış kısmı dolu
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. lutfu001 beyin verdiği yerden baktım 408 bin satış var şuan.. acaba yarında çort diye bir anda %20 eksi ile mi açacak ? 4 ay önce yine böyle yakalanmıştım. bu sefer daha beter olacak gibi donumu komple kaptırdım galiba. don gitti gibi. bazı arkadaşlar devlet hissesi güvenilir felan diyor. 1 kağıt 10 günde 5 kat artıyor sonra 5 kat düşüyorsa bu dolandırıcılıktır. ve bu hareketi hep yapıyorsa dolandırıcılığı kesinleşmiştir. küçük yatırımcıyı suçlamak saçma. ne yapalım oradan buradan vuruluyoruz bari zararımızı çıkaralım diye giriyoruz tekrar vuruluyoruz. uzun lafın kısası don yine gitti

Sayfa 40/429 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •