Sayfa 40/937 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. teşekkürler FIBONACCI 4 kasımda da isteğe bağlı bişeyler yazıyordu.bugün seans saatleri içindi iş hisselerini ayrı tutmuş.önümü,deki ay için demiştim.

2.  Alıntı Originally Posted by sussurluklu Yazıyı Oku
    teşekkürler FIBONACCI 4 kasımda da isteğe bağlı bişeyler yazıyordu.bugün seans saatleri içindi iş hisselerini ayrı tutmuş.önümü,deki ay için demiştim.
    SN Susurluklu doğru aslında dün 4 Ekimmiş.Ben yanlış yazmışım.Bundan sonra İş hisseleri böyle olacak..
    Kurucu hissede %50 marj devam ediyor.Bu hissenin halen borsada işlem görmesi çok ilginç.SPK nın bankaya uyarı yazısı yazması gerekir.Ancak herşeyi kılıfına uyduran banka kurucu hissesine işC den bile az kıymet verdiği için kimse ses etmiyor..
    Banka kafasını kuma gömerek olayları görmemeyi tercih ediyor.Sanki böyle yapınca hiçbir sorun olmaz mantığıyla suya sabuna bulaşmıyor..
    Kaldı ki sorun büyüdükçe büyümüş.Bu hisseler bankanın başını çok ağrıtacaktır...
    Bütün hesaplar masaya döküldüğunde herkes hesabını verecektir..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Davamıza devam ....

4. Abd yine tehdit etti turkiyeyi, limiti aşarsan ekonominizi bitiririz dedi trump...

5. İşkura devam kebaba devam 🦸*♂️

Forumda hissede sessiz bir derinlikte. Bekliyoruz. Bugün 188 bin satıcı 168 bine düştü kapanışta. Bekliyoruz sessizce

7.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Forumda hissede sessiz bir derinlikte. Bekliyoruz. Bugün 188 bin satıcı 168 bine düştü kapanışta. Bekliyoruz sessizce
    Pazartesi akşama kadar satıcı tavandaydı akşam son işlemde 180 binde satış kademesi vardı..
    Dün yine akşama kadar tavanda satış varken akşam son işlemde 168 bin gördük..
    Satacak adam akşamı beklemez.Bana hiç inandırıcı gelmiyor.Ya çok keyfi satıcı yada sadece göstermelik yazılıyor..
    Bu sabah yine satış 225 binde.Satacak kişi sabahtan veya 12.55 de meydana çıkar.Zaten çıksa malını alacaklar.Israrla satıcı olduğunda hisseyi alıyorlar...
    Keşke satış olsa ve hep işlem olsa.Taze kan gelse ortalamalar yükselse.Buradan alan adam hiç satmaz..
    Hissede bilinçli kemik yatırımcı profili oluştu.Neredeyse kurucu hissedarının tamamına yakını finali görmeye and içmiş.Arada çözülenleride hisseyi gözleyen ve fırsat bekleyen yatırımcı alıyor..
    Herkes biliyor ki en ufak adımda hisseye yaklaşılamayacak fiyatlar görülebilir.Bu yüzden hissede kıpraşmadan bekliyor..
    Borsa risktir.Her şeyi kesin diyemeyiz.Ancak getirisi muazzam olacak bu hisseden de kolay kolay vazgeçilmiyor.Bu hükümet ola ki hazineye deviri rafa kaldırdı.Yine olay bitmiyor.Birgün mutlaka bu hisselerin banka kurucu hissesi sıfatını alıp o değerlemeyle muazzam fiyatlar verileceğini biliyoruz...
    Şahsen benim bu paraya ihtiyacım yok.Bir oğlum bir kızım var.Ben göremezsem çocuklarıma bırakmayı düşünüyorum..
    Ama hazineye devirin masada olduğunu ve çok uzun bekletilmeyeceğini tahmin ediyorum..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜDÜR...YTD...YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah. Bekliyoruz sn. Fibonacci.

Sayfa 40/937 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •