Sayfa 40/133 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by alfred23230 Yazıyı Oku
    Koza grubu mahkeme kararı kesinleştikten sonra varlık fonuna devredilecek imiş. Bu bizi nasıl etkiler? Veya etkiler mi

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
    Koza grubu kasasında 5 milyar nakiti bulunan ve para basan şirket o yüzden TVF ye devredilmesi gündemde. Biz borçlu bir şirketiz TMSF Başkanı defalarca açıkladı sorunlu şirketleri satacağız diye Royal de sorunlu katagorisinde bizi ancak satış haberi kurtarır. Yargıtay müsadere yi onaylayınca satış hazırlığına başlarlar. 2021 de satış ile ilgili haberler düşmeye başlar 1 sene dişimizi sıkacağız.

2. Önce bilânçosu gelsin 6 aylık zamanında sonra gözaltında çıkış için müracaatı bu sene öğle geçer 2021 satış geldimi 2 dolar bizim olur beklemeye devam o kadar
    YTD sadece hayalim -)) o kadar

Alıntı Originally Posted by hektor Yazıyı Oku
    Önce bilânçosu gelsin 6 aylık zamanında sonra gözaltında çıkış için müracaatı bu sene öğle geçer 2021 satış geldimi 2 dolar bizim olur beklemeye devam o kadar
    YTD sadece hayalim -)) o kadar
    Sayın hektor söylediğiniz fiyat şuanki fiyatın 6 katı. 6 kat çıkmış borsadaki herhangi bir kağıdın takasına bakın dışarda tek kişinin elinde 10 bin lot bile bırakmazlar kademeler boştur. O yüzden 2 dolar çok iddialı olmuş. 1 dolara çıksa fiyatı ben ihya olurum. Rabbim seninde kalbine göre verir inşallah.

6. bu adi ne yapmak istiyor,dilinden anlayan kısaca yorumlayabilirmi? zararına işlem yapmayalım...

7. Kar açıkladı beklenti bitti galiba [emoji3]

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

Daha öncede defalarca yazdım. Değil kar açıklama, altın çıkarıp satsa gene olmaz. Kağıt toplanmadan yürümez. Ne zaman kağıdı toplarlar o zaman kağıt yükselir bu 1 senede mi olur 3 senede mi olur onu Allah bilir. Arkadaşımda 2.2 den Kutpo vardı 10 sene bekledi 21 den sattı şuan 31 de. Bekleyen ekmek yer.

Sayfa 40/133 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •