Bu hissede çok baskı var.
Zor tutuyorlar gibime geliyor.
Bu hissede çok baskı var.
Zor tutuyorlar gibime geliyor.
Alanlar satanlar pastası verebilecek arkadaşlar?
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Sayın tafa alanlar satanlar pastası mümkünmü?
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
İlaçlarda yine bir hareket olacak gibi.Belki 1-2 gün endekse bağlı gevşeyebilir ama bi haber bahane edip haftaya inşallah sağlam yükselirler diye düşünüyorum. YTD
Teşekkürler sayın tafa.
son zamanlarda spek baya kafa karışık salçaya fazla sinek kondu galiba koranadan beri piyasaya ters davranıyordu iki üç gündür ne yaptığını ben anlamadım iki sefer 6.50lere gitti çık hızlı geri geldi ama daha önce 6,11 üzerine atamıyordu şimdi altında kalmıyor iyi destek yapıyor diyelim de annesi olan eczyt da iki üç gündür manayakça bir tavana sürdüler sonraki hareketler de anlamsızca satışlar kafam basmıyor birisi bu hareketleri açıklayabilir mi bana neden beklenti mi haber mi var acaba
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri