Sayfa 40/1024 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

USD 1.90
    TL icin de 9.50 (galiba- bakmak lazim)

Alıntı Originally Posted by serkan Yazıyı Oku
    iş bankası için güncel en yüksek döviz ve tl faiz oranları nedir bilen var mıdır?

ulkeye izne gelince zaten bu sefer kesinlikle bankalari dolasicam..

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben neden uğraşayım? burada gerekli bankalar ve oranları verilıyor. git bağla engel olanmı var?

3. Aktifbank in dolar orani nedit sitesinde bulamadim link atabilirmisiniz

4.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin faizi ing de 1 yıl2 ay değil internet sitesinden teyit edebilirsiniz...daha 11 ayınız var.
    Bir yıllık hoşgeldin faiz kampanyası sona erdi, artık yeni hoşgeldin faizini iki ay veriyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Türkiyede oluşan mali sürüklenme/mali süpürme nedeniyle aslında bu bilincin oluşması neredeyse imkansız, zira yaratılan katma değer o kadar düşük ki eğer devlet nizami vergisini almakta aşırı israrcı olsa ne yazıkki ekonomik çarkların dönebilmesi mümkün değil. Gelişmiş ülkelerde yaratılan katma değer o kadar yüksek ki vergi elektrik su parası öder gibi ödeniyor. Refah içinde yaşayan neden vergiden kaçınsın. Ancak refaha ulaşmanın tek yolunun vergiden kaçınmak olduğunu düşünen ve refahı yakalayamayan bir topluluk vergiden kaçınır.
    Burayı bütün bunlarla neden meşgul ettim zira toplumda ve bazı forum üyelerinin psikolojilerinde bir kızgınlık görüyorum. Kızgınlıkları gelir dağılımının eşit olmamasından dolayı. Ancak yanlış yere yükleniyorlar. Bu forumda yıllarca çalışarak birikimlerini oluşturmuş insanlar var ve tek dertleri birikimlerinin değerini koruyabilmek. Gelir dağılımının eşitsizliği ise yukarıda belirtmeye çalıştığım çok sayıda düzensiz ve adaletsiz uygulamadan kaynaklanıyor. Burayı bu kadar meşgul ettik ama en azından problemin gerçek kaynağını ve rantı oluşturan unsurların ve aslında vergi kaçaklarının nerelerden kaynaklandığını umarım biraz daha anlaşılır hale getirebilmişizdir.

Devleti de suçlayamayız. Bir ülkedeki firmaların yarıya yakınının kasaları şişmiş ise bunlara ceza verebilir misiniz?. Daha evvelde belirtmiştim , 80 milyonluk bir ülkede 20.000 katil varsa adalet onların cezasını verir ama 20 milyon katil varsa değil ceza vermek, hapse atmak, tebligat dahi yapamazsınız.
    dünya yı belli üst akıllar yönetir, tabi burada tek önemli konu bu üst aklın zihniyetinin ne olduğudur.. malesef bu zihniyet bozuktur ve sistemin adı bana göre "sömürü " sistemidir.

buna ben "meşru hırsızlık" sistemi diyorum.. türkiye de bu aşılarak "gasp" sistemi de imar bankası olayı ile devreye girmiş durumda..

yani devlet bir bankayı gözüne kestiriyor esasen banka da bir sorun olmamasına rağmen "bankaya çöküyor" ve tasarrufları ödemiyorum diyor.. neden? sorusunun cevabını da veremiyor/vermiyor..

işte gelinen bu durum ciddi tehlike oluşturuyor.. yani devletler de bu işin içinde, sıradan insanları bizzat sömürüyor veya üst aklın emirlerini uyguluyor. sıradan insanlar bir şekilde "sömüren" yada "sömürülen" kısma dahil olabilirller.

fakat çoğunluğun sömürülmesi, azınlığın sömürücü olması gerçeğini değiştiremezler..

peki bu sistemi kim oluşturdu, kim istedi? tabi ki insan aklı! dünyayı kontrol eden insanlar çok net bir şekilde kötüdür.. bu duruma iyimser bakmaya çalışan insan algı yönetimi yap ıyordur, dolayısıyle sahtekardır..

sıradan insanların bilinçlenmesi bu sistem için bana göre çok ciddi tehlikedir.. mesela algı yönetimi ile insanlar bir savaş için hayatından vazgeçebilir. nitekim algı yönetimiyle bir insan rahatlıkla ölüme gönderilebiliyor..

fakat bilinçlendiğinde ya sisteme dahil olacak, yada hiç kimsenin tahmin edemedği kaos çıkacak.. bu sömürü sistemi , dahası açık "gasp" ı insan doğası daha fazla kaldıramaz.

6.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    dünya yı belli üst akıllar yönetir, tabi burada tek önemli konu bu üst aklın zihniyetinin ne olduğudur.. malesef bu zihniyet bozuktur ve sistemin adı bana göre "sömürü " sistemidir.

buna ben "meşru hırsızlık" sistemi diyorum.. türkiye de bu aşılarak "gasp" sistemi de imar bankası olayı ile devreye girmiş durumda..

yani devlet bir bankayı gözüne kestiriyor esasen banka da bir sorun olmamasına rağmen "bankaya çöküyor" ve tasarrufları ödemiyorum diyor.. neden? sorusunun cevabını da veremiyor/vermiyor..

işte gelinen bu durum ciddi tehlike oluşturuyor.. yani devletler de bu işin içinde, sıradan insanları bizzat sömürüyor veya üst aklın emirlerini uyguluyor. sıradan insanlar bir şekilde "sömüren" yada "sömürülen" kısma dahil olabilirller.

fakat çoğunluğun sömürülmesi, azınlığın sömürücü olması gerçeğini değiştiremezler..

peki bu sistemi kim oluşturdu, kim istedi? tabi ki insan aklı! dünyayı kontrol eden insanlar çok net bir şekilde kötüdür.. bu duruma iyimser bakmaya çalışan insan algı yönetimi yap ıyordur, dolayısıyle sahtekardır..

sıradan insanların bilinçlenmesi bu sistem için bana göre çok ciddi tehlikedir.. mesela algı yönetimi ile insanlar bir savaş için hayatından vazgeçebilir. nitekim algı yönetimiyle bir insan rahatlıkla ölüme gönderilebiliyor..

fakat bilinçlendiğinde ya sisteme dahil olacak, yada hiç kimsenin tahmin edemedği kaos çıkacak.. bu sömürü sistemi , dahası açık "gasp" ı insan doğası daha fazla kaldıramaz.
    *Bilinmeyen*, sen misin?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    *Bilinmeyen*, sen misin?
    farkeder mi? kişileri değil , olayları konuşalım

8.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    farkeder mi? kişileri değil , olayları konuşalım
    Yeni nick hayırlı olsun
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 40/1024 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •