Aktifbank in dolar orani nedit sitesinde bulamadim link atabilirmisiniz
dünya yı belli üst akıllar yönetir, tabi burada tek önemli konu bu üst aklın zihniyetinin ne olduğudur.. malesef bu zihniyet bozuktur ve sistemin adı bana göre "sömürü " sistemidir.
buna ben "meşru hırsızlık" sistemi diyorum.. türkiye de bu aşılarak "gasp" sistemi de imar bankası olayı ile devreye girmiş durumda..
yani devlet bir bankayı gözüne kestiriyor esasen banka da bir sorun olmamasına rağmen "bankaya çöküyor" ve tasarrufları ödemiyorum diyor.. neden? sorusunun cevabını da veremiyor/vermiyor..
işte gelinen bu durum ciddi tehlike oluşturuyor.. yani devletler de bu işin içinde, sıradan insanları bizzat sömürüyor veya üst aklın emirlerini uyguluyor. sıradan insanlar bir şekilde "sömüren" yada "sömürülen" kısma dahil olabilirller.
fakat çoğunluğun sömürülmesi, azınlığın sömürücü olması gerçeğini değiştiremezler..
peki bu sistemi kim oluşturdu, kim istedi? tabi ki insan aklı! dünyayı kontrol eden insanlar çok net bir şekilde kötüdür.. bu duruma iyimser bakmaya çalışan insan algı yönetimi yap ıyordur, dolayısıyle sahtekardır..
sıradan insanların bilinçlenmesi bu sistem için bana göre çok ciddi tehlikedir.. mesela algı yönetimi ile insanlar bir savaş için hayatından vazgeçebilir. nitekim algı yönetimiyle bir insan rahatlıkla ölüme gönderilebiliyor..
fakat bilinçlendiğinde ya sisteme dahil olacak, yada hiç kimsenin tahmin edemedği kaos çıkacak.. bu sömürü sistemi , dahası açık "gasp" ı insan doğası daha fazla kaldıramaz.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri