Sayfa 40/157 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

excel hisse takip dosyası: http://s9.dosya.tc/server2/qk60ld/bi...efix.xlsx.html

yeni bir hisse arz olduğunda ya da kottan çıkan hisse olduğunda veriler gümlüyor... o yüzden dikkat etmek gerek... ayrıca elle girilen değerlerin en son veriler ile güncellenmesi gerekmektedir, onun dışında otomatik çekilen veriler iş yatırımdan çekiliyor.

iş yatırım da siteyi öyle bir yapmış ki her yeni veride tüm verilerin yeri kayıyor, o hatayı düzeltmek için farklı bir yöntem kullandım hisseleri A'dan Z'ye sıralayıp yanlarına bir id sıra no koydum... bu sebeple sıra nosuna göre alıyor veriyi, bu sebeple yeni giren hisse sıra numarasını değiştiriyor farklı bilgi çekebiliyor..

şuan 412 hisse var
    Tüm yazdıklarım o anki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    sn. @efix bilançoları otamatik çekecek bir formülünüz varsa veya yapabilir iseniz çok makbule geçer.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üzerinde çalışıyorum hocam, iş yatırımın önceki sitesinde son 3 açıklanan bilançoyu otomatik çekebiliyorduk (yalnızca net kâr/zarar)

şuan ki sistemlerinde tek tek hisseye girip oradan farklı sekmeye geçip görülebiliyor...

otomatik bilanço çekme özelliği de olabilse on numara olacaktı şimdi mecbur elle girmek gerekiyor...
    Tüm yazdıklarım o anki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by efix Yazıyı Oku
    üzerinde çalışıyorum hocam, iş yatırımın önceki sitesinde son 3 açıklanan bilançoyu otomatik çekebiliyorduk (yalnızca net kâr/zarar)

şuan ki sistemlerinde tek tek hisseye girip oradan farklı sekmeye geçip görülebiliyor...

otomatik bilanço çekme özelliği de olabilse on numara olacaktı şimdi mecbur elle girmek gerekiyor...
    farklı sitelerde durum nedir?
    bigpara.com, garanti yatırım vs.

Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    farklı sitelerde durum nedir?
    bigpara.com, garanti yatırım vs.

maalesef oralardan bilançoları topluca excell'e çekebileceğim bir sayfa yok
    ama farklı çözümler üretmeye çalışıyorum önümüzdeki aylarda belki çözerim.

5.  Alıntı Originally Posted by efix Yazıyı Oku
    maalesef oralardan bilançoları topluca excell'e çekebileceğim bir sayfa yok
    ama farklı çözümler üretmeye çalışıyorum önümüzdeki aylarda belki çözerim.
    İş Yatırımın eski sayfasından çekebiliyor musunuz?

http://appws.isyatirim.com.tr/LT_tem...px?stock=FROTO

Alıntı Originally Posted by L Lawliet Yazıyı Oku
    İş Yatırımın eski sayfasından çekebiliyor musunuz?

http://appws.isyatirim.com.tr/LT_tem...px?stock=FROTO
    Ooo hocam süpersiniz
    Bu linki verdiğiniz iyi oldu eski sayfa linkini bileydim keşke önceden [emoji1]
    Şimdi bu eski sayfa sayesinde tüm açıklanan bilançolardaki net karları otomatik çekebilirim diye düşünüyorum, deneyeceğim Pc'ye geçince

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Matriks den hızlı oran analizi yaptım.
    filtreler uygulayarak

Sayfa 40/157 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •