Sayfa 40/375 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 313 - 320 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Bunları vurgulayınca ben kötü oluyorum. Ne diyeyim.. hiç ilgisi olmayan bir kap kullanılarak günlük trade yapılıyor.

Yarın artı kapatmalı. Yoksa kağıt gözüme yine kötü görünür. Öyle bariz olumlu göstergeler yok kağıtta . Üc gün artı gitti 4. gün geri aldı. Hoş o kadar kötü değil görünüm ama her zamanki gibi ,.
    kötü olacak bişey yok hocam yanlışa yanlış diyeceğiz,ama ne olursa olsun kısa vadede canımızı sıkar sadece,keşke hiç bu tür alavere dalavere olmasa ama yapacak bişey yok malesef

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Burda islem yapan bir fon 2 sene önce,
    seans bitmesine 30 dk kala ipeke kap bilgisi yolladi hisse alımı diye
    hisse %12 prim yapti
    sonra cakild
    çünkü yolladıkları gecmisteki bir islemdi

sonra bir aciklama geldi sehven yolladik o nu diye
    yanlış hatırlamıyorsam egeende de böyle bişey yapmışlardı 3-4 yıl önce,bilanço rakamları yanlış gönderilmişti sözde ve hisse 180 lerden 150 ye kadar falan düşmüştü,şimdi bakınca çok önemsiz bir olay gibi ama o zaman bir çok yatırımcı büyük zarar etmişti,paranın olduğu yerde bu oyunlar hep var olacak demek ki,büyük şirket küçük şirket farketmiyor

2. Kağıt ın bu gün yükselişle kapanması epey kar satışına rağmen bir vizyonunun olduğunun teyiti olacak bence.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Aslında burda TMSF ve TVF ‘ işin içine cok girerlerse ; Vakıfbnk ın akibetine dönüş kacınılmaz gibi. Yani genede dikkatli olmak gerekir.Endex 1520 üstünde kalırsa sorun yok ama 1485-1450 ye düzeltme başlarsa o zaman Kozal’ da aşagı yönlü 108-120 aralıgına gelme ihtimali olabilir. Ytd. Teknik analizini de incelemekte fayda var.Çünkü her KOPUŞ TEKRAR AYNI YERE DÖNÜŞ’ü gösterir. Ytd

4. [QUOTE=cinali;5153228]Arkadaşlar
    Burada eski ortaklardan kasıt
    Hakim ortak akın İpek ve ailesine ait yargıya intikal eden hisselerle ilgili bir durumdur.
    Yani biz bireysel yatırımcıların aleyhine bir durum yoktur.
    Sagliklar[//

Bana göre asıl korku. Akın İpek ve eski ortakların farklı ad ve kurumlardan ellerinde hisse olduğunu düşünüyor olmaları ( Bana bu senaryo gerçekci geliyor). O yüzden temettü vermiyorlar. Herşey netleşir gerçek elinde hisse olanlar belirlenir o zaman temettü dağıtımına izin verirler, yoksa temettü dağıtması için önünde hiçbir engel yok.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

5. KOZAL çıkarken KOZAA ve İPEK hisseleri ne yaşadıysa aynısını şimdi KOZAL yaşayacak
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

6.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    KOZAL çıkarken KOZAA ve İPEK hisseleri ne yaşadıysa aynısını şimdi KOZAL yaşayacak
    o öngörü ile aldık 2 gündür kozal kalıyor ekürüler gidiyor ama hacimlerin artması lazım.

7. [QUOTE=aptamil;5154346]
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Burada eski ortaklardan kasıt
    Hakim ortak akın İpek ve ailesine ait yargıya intikal eden hisselerle ilgili bir durumdur.
    Yani biz bireysel yatırımcıların aleyhine bir durum yoktur.
    Sagliklar[//

Bana göre asıl korku. Akın İpek ve eski ortakların farklı ad ve kurumlardan ellerinde hisse olduğunu düşünüyor olmaları ( Bana bu senaryo gerçekci geliyor). O yüzden temettü vermiyorlar. Herşey netleşir gerçek elinde hisse olanlar belirlenir o zaman temettü dağıtımına izin verirler, yoksa temettü dağıtması için önünde hiçbir engel yok.
    Mesela ipekler arkadaşlarına aldırtmış nasıl olacak? "Akın İpek ve eski ortakların farklı ad ve kurumlardan ellerinde hisse olduğunu düşünüyor olmaları" bunu neye göre söylüyorsunuz. Akın İpek ve eski ortakların farklı ad ve kurumlardan ellerinde başka şirket hisseleri varsa? Nasıl netleşecek. Bunları biliyorda mı söylüyorsunuz yoksa içinizden mi geçti bu düşünce. Bu kadar olaya vakıf ipekler 2,5 tl den gübre almak yerine gizliden kozal alıyorlarsa bence mallar. O kadar hisse yükseldi gitti bunlar kozalda mı durdu))

8. [QUOTE=Watchdog;5154435]
     Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku

Mesela ipekler arkadaşlarına aldırtmış nasıl olacak? "Akın İpek ve eski ortakların farklı ad ve kurumlardan ellerinde hisse olduğunu düşünüyor olmaları" bunu neye göre söylüyorsunuz. Akın İpek ve eski ortakların farklı ad ve kurumlardan ellerinde başka şirket hisseleri varsa? Nasıl netleşecek. Bunları biliyorda mı söylüyorsunuz yoksa içinizden mi geçti bu düşünce. Bu kadar olaya vakıf ipekler 2,5 tl den gübre almak yerine gizliden kozal alıyorlarsa bence mallar. O kadar hisse yükseldi gitti bunlar kozalda mı durdu))
    Sayın Watchdog benim şahsi görüşüm budur, bir nevi Komplo teoriside diye biliriz. Ben şu anda istesem 100 farklı hesapla alış satış yaparım. Dayıma lise arkadaşıma. Düşün Akın İpek FETö örgütünün para kasasıydı. Sanıyormusun ki bir tek hissedar Akın İpek ?FETÖ örgütünün 10 binlerce muridi var hala etkinler ve birbirlerine bağlılar.

Sayfa 40/375 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •