Sayfa 40/104 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 313 - 320 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1. Stop olmayıp yukarıdan yakalananları resmen doğradılar .borsada sağlam şirket yoktur .borsada trend vardır .trent bittiyse topuklamak lazım.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Tvettrde orda burda 250 diye ne pazarladılar öyle.insanların vebalini alıp zarara sokmak kadar daha kötü ne olabilir. Birde pentayı geçecek dediler.sen kim penta kim.

3. Asıl sorun 250 olacak diyenlerde değil .500 de olacak 1000 de olacak derler dilin kemığı yok .şirket iyi ve bunuda ergeç fiyatlar ama ne kadar zaman da onu kestirmek zor .asıl sorun onun bunun dediğiyle senet almakta .böyle senetlerde stop koyacaksın yoksa oyarlar adamı .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Şirket kötü değil elbet. Umarım güvenimiz boşa çıkmaz.buda trilc gibi şelale düşüş olursa sıkıntı.ve korkumuz bir bedelli gelirmi.?

5. Kardeş ne bedellisi bir aydır halka arz olan şirkette bedelli mi olur .Kaldıkı şirketin finansmana ihtıyacı yok borçsuz şirket .elindeki dövizi kullanmak için fırsatlar arıyor .

Bir borsa spekülatörünün anıları kitabını 2 hafta önce okudum bir tahtanın nasıl yükseldiği neden düştüğünü aracı kurumların küçük yatırımcıya bakışı patronların manipülatörler ile nasıl anlaştıkları şimdi iki tane tahta var her gün yükseliyor sonu ne olacak pentayı satıp yeotk almıştım hem doğru hem yanlış yaptım sikim böyle işi

Yalandan alım yazmış ama ne yukarı ne aşağı senin yaptığın işin kökünü *******

8. Dostum yeo cenaze bundan bir süre birşey olmaz.

Teknolojı şirketı olacaksın beş mılyon senedin olacak ve fk 20 .

Asla tahmin edemezdım .

Allah tan sürekli stop oldum da eldekını korudum .yoksa bizim karları yutardı .

Yenı yeolara bakmak lazım .

Sayfa 40/104 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •