Sayfa 40/781 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 313 - 320 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by accord Yazıyı Oku
    bunun etkisini görelim bakalım
    halka arzı coşturur thy yi alın size bir hikaye

2.  Alıntı Originally Posted by HİSSİYAT Yazıyı Oku
    TİM ile birlikte imza attığımız Aralık 2020- Mart 2021 arasındaki kampanya ile söz konusu 4 aylık dönemde belirlenen 28 destinasyona toplam 1.2 Milyar dolara yakın yüksek katma değerli ürün ihracatı gerçekleştirilmesini sağladık dedi.

Geçtiğimiz yılda bu iş birliği ile elde edilen 1.2 milyar dolar tutarındaki ihracat rakamının 5 misline ulaşmak için bizler de ihracatçılarımız da azimli ve kararlıyız.

https://www.kargohaber.com/turkiyeni...iyor-6407h.htm
    GTS’ye göre ihracatımız Ekim ayında, bir önceki yılın aynı ayına kıyasla % 20,17 oranında artarak 20 milyar 807 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Bu değer ile tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı gerçekleşmiştir.

3.  Alıntı Originally Posted by HİSSİYAT Yazıyı Oku
    Aralık 2020- Mart 2021 arasındaki kampanya ile söz konusu 4 aylık dönemde belirlenen 28 destinasyona toplam 1.2 Milyar dolara yakın yüksek katma değerli ürün ihracatı gerçekleştirilmesini sağladık dedi.

https://www.kargohaber.com/turkiyeni...iyor-6407h.htm
    Aralık 2020- Mart 2021 arasında yapılan toplam ihracat 58 milyar dolar civarı...

4. Piyasada THY gibi ucuz ve büyük bir potansiyeli olan ucuz şirket kalmadı sanırım. Artık bu hisseye de bir hareket vermeleri gerekir diye düşünüyorum.
    18,30 üstüne çıkabilseydi çok iyi olacaktı grafiksel olarak. Devami gelebilirdi. Ama fazla sürmez, yakinda orayi gecer diye düşünüyorum ben.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

5. Arkadaşlar merhaba,
    herkes doların yükseldiğini hissenin ucuz kaldığını söylüyor. Evet bu doğru.. Fakat hiç kimse, hissenin 15,00 TL - 16,00 TL bandında bıraktığı gap' dan, yüksek USD borçlarından (buna bağlı olarak, kur yükseldikçe borçları da çok fazla artıyor.) ve önümüzdeki 6 aylık döneminde düşecek yolcu sayısından bahsetmiyor.. Yeni girecek arkadaşların dikkatli olmasında fayda var diye düşünüyorum. Tşk..YTD

6. THY, sanırım Kargonun ayrılması ile ileride gelebilecek yeni hamleleri fiyatlıyor muhtemelen.
    18.20 den 17.70 e düşmesini bu şekilde yorumladım ben.

Kenardan izlemekte yarar var.Büyüklerin oyununu görmek ve sonlanması açısından.Çok kanlı seanslar gelebilir tombul kuş için.

Vede ileriki zamanlarda Çok farklı bir tombul kuş fiyatlamalarıda muhtemeldir derim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Taban yapacak havası var. Durduk yere ne girdi buna

Sayfa 40/781 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •