Sayfa 40/505 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 313 - 320 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Eminim öyledir hocam Şu investingin haline bakın.Millet spk yı arayın gerekirse dava açalım moduna girmiş..İçlerinde de sizin ve bazı arkadaşlar gibi her fırsatta siyasete dem vuranlar da var ne hikmetse.Hep diyorum körü körüne kısır siyaseti bırakın objektif olun doğruyu yanlışı söylemesini bilin.Şimdi ağlayanlara diyorum ki demek ki adalet herkese lazımmış.Bugün itibariyle bu iğrenç RTA macerama son veriyorum.Allah kim kimin için ne düşünmüşse nasıl bir eylemde bulunmuşsa misli ile kendisine de nasip etsin.Hissede yaşanan mağduriyeti dile getiren mücadele eden sadece olaya siyasi tarafından bakmayan tüm arkadaşlara bu zaman akadr ki destekleri için teşekkürler.Herşey gönlünüzce olsun...
    İnsanlar haksız değil, ne yaptılarsa olmadı. bir adım atmadı şirket, iyimser tek bir adım gelmedi,, mesela ben at izinin, it izine karıştığını düşüyorum, pozısyonum guler de yuksek dıyen bır kaç arkadaş vardı bu arkadaşların tek bir ititraz larını ve eylemlerını görmedım, gulerdekı , a1 gırısım sermayesı pay azalışı hakkında..

2.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Eminim öyledir hocam Şu investingin haline bakın.Millet spk yı arayın gerekirse dava açalım moduna girmiş..İçlerinde de sizin ve bazı arkadaşlar gibi her fırsatta siyasete dem vuranlar da var ne hikmetse.Hep diyorum körü körüne kısır siyaseti bırakın objektif olun doğruyu yanlışı söylemesini bilin.Şimdi ağlayanlara diyorum ki demek ki adalet herkese lazımmış.Bugün itibariyle bu iğrenç RTA macerama son veriyorum.Allah kim kimin için ne düşünmüşse nasıl bir eylemde bulunmuşsa misli ile kendisine de nasip etsin.Hissede yaşanan mağduriyeti dile getiren mücadele eden sadece olaya siyasi tarafından bakmayan tüm arkadaşlara bu zaman akadr ki destekleri için teşekkürler.Herşey gönlünüzce olsun...
    Hakkınız da hayırlısı Olsun..
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    grup şirketine yatırım yapamaz
    Meydanı boş buldu üfürüyor. Halbuki 50 kere dedim, buraya yazarken Murat Güler'in hisse başlığına yazdığınızı unutmayın. Yok...İnsan olsa laftan anlar ama bunun başka bir misyonu var burada artık eminim.

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Meydanı boş buldu üfürüyor. Halbuki 50 kere dedim, buraya yazarken Murat Güler'in hisse başlığına yazdığınızı unutmayın. Yok...İnsan olsa laftan anlar ama bunun başka bir misyonu var burada artık eminim.
    hissedar, bir güzel dılkeçe yazsanda şıkayetlerımızı spk ya yapsak ! olur m, sen guzel yazıyorsun

5. İngiltere Başbakan Yardımcısı Dominic Raab, hastanelerde şu anda en az 250 Omicron vakası bulunduğunu ve hızlı tedbirler alınmaz ise bu vaka sayısının dramatik şekilde artabileceğini söyledi.

Hani çok hafifti ???
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    )))

Birleşme kararı bile alabilir
    Beko / Arçelik
    Şişecam grubu

Ülker / Anadolu gıda

Vmsv.s

İmkansız diye birşey yoktur

Az saksı çalışsın yeterlidir

7. Parayı dışarı aktarmıyor

Şirketleri büyütüyor, sermayeyi büyütüyor

Bunda ne kötülük var ki

Adam yatırımcı... Boyuna yatırıyor parayı oradan diğerine. Top çevirir gibi

Trader tahtası değil. Endeks hissesi değil.. spek hissesi değil...

Uzun vade.... Nefesi yeten bekler.

Akıbet hayr mı/ şer mi bilemem.

8.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Hoşca kalın, bu kağıt bitirdi usandırdı bizi.. Nereye bu gidiş, nereye kadar.?!

Sayfa 40/505 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •