Sayfa 40/398 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 313 - 320 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Kızıldağ hanginiz çıksın ortaya

Mittal mali 2.5$ civarı boşaltmaya başladı, hisse şu an 1.68$.

Kızıldağ Twitter'da yardırmış gene. yanlışlıkla 2$'ı geçsek neler yazacak acaba çok merak ediyorum burayı da ciddi takip ettiğini belli etti. Neyse.

İşin garip tarafı İsdemir yükselmiyor pek. eregl/isdmr oranı ciddi yükseldi. Yükselişe ticaretsel anlam veremiyor sektörden insanlar. Ama eregl/isdmr oranından çıkarım yaparsak Ereğli ile ilgili olumlu bir şeyler mi gelecek beklentisi artıyor.. normalde isdemiri götürmek daha kolaydır.

Belki de geçmişte lüzumundan çok ucuz kaldığı içindir bu yükseliş? Eğer öyleyse çok uzun sürmez geri gelmesi zaten.

Piyasada çok söylenmeyen bir husus var ben yazayım, sigorta alacaklarinin 2024 ilk yarısında tamaminin alinmasini bekliyordu yönetim 2023/12 aylık bilanço sonrası verdiği bilgilerde. O para gelmişse ikinci çeyrek bilançoyu da kurtardık demektir.

2. Lothar Matthäus nerde ya akıl verse biraz.

3. Cemal Demirtaş da bazı forum gediklileri gibi aynı. Ama unuttuğu bir şey var; eregl tarihi zirvelerindeyken millete eregl kilitleyip oturdu. Şimdi tarihi enflasyondan arındırılmış dip usd fiyatlarında ve her ufak yükselişte "eregl pahalı" diye çıkıyor. Bu adam başka bir endeks hissesi için bunu yapıyor mu tek pahalı kağıt bu mu?

En iyisi bu konuya da spk baksın biz sikayetimizi edelim.

4. Aha beni de karıştırdı muhabbete

Ytd

5. Benle dalga geçiyor çünkü ona da muhalefet ettim! Bu arada 40.70 maliyetle satmıştım…

Hatırlatma.

https://twitter.com/parateorisi/stat...OA54BWsk0UW_QA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Canı sağolsun yine de severim kendisini!

8. Vay canına biraz internette bakayım bugün niye yükselmiş kim ne diyor diye; yükseliş yeni başlıyor diyenlerden dikkat kucağınıza mal bırakılacak çok pis düşecek diyenlere, yelpazenin iki ucunda olanlardan ortalarda kararsızlara nötrlere kadar her tür fikir serbest uçuşuyor.

Takmayın kafanıza, fazla da okumayın, kimseden etkilenmeyin, her koyun kendi bacağından asılır, kendi kafanız hangisine yatıyorsa öyle yapın, alın satın tutun.

Kendi durumumu ve görüşümü de ekleyeyim: Ben düşerken toplayıp çıkarken satanlardanım, epey biriktirmiştim, 37'den dönüp çıkarken de azar azar veriyordum ama 50-52 seviyesini geçeceğini anlayınca satışı bırakıp beklemeye geçmiştim. Hala tutuyorum ama iki dolara yaklaştıkça 60-65 arası yine satmaya başlarım diye planlıyorum, böyle hızlı çıkışlar ve hissenin gündem olması beni ürkütür, bir elim sat tuşunda takipteyim.

Sayfa 40/398 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •