İŞBANK USD Amerikan Doları 37,0004 39,3576
Herşey düzeldi de neden 38 de SAVUNMA ve bu makas var?
İŞBANK USD Amerikan Doları 37,0004 39,3576
Herşey düzeldi de neden 38 de SAVUNMA ve bu makas var?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Heybedeki büyük turp bu galiba. Son gün elimize verecekleriGüzel özetleyip değerlendirmişsiniz.
Sadece BOP ile ilgili farklı düşünüyorum. Öyle bir proje filan yok. 6. Yüzyıl zihniyeti ve kafasıyla yaşamaya devam edebileceğini sananlar 22. yüzyılın teknolojisine ulaşanlar tarafından ezildikçe bunun planlı bir durum olduğuna kendilerini inandırmaya çalışıyorlar. Proje uydurması oradan çıkıyor. Aslında bu doğal bir süreç ve doğal olduğu için gittikçe belirginleşiyor. Sömürge tarihini unutmamak lazım.
ama ilk uydurulduğunda kulağa hoş gelmiş olacak ki birileri oy toplamak için ben de bunun başkanıyım, yani büyüklerin masasındayım filan demişti![]()
Ne oldu şimdi topikte, ben bir şey anlamadım???
Hoşgeldin... Güle güle...
Sayfa açıldı, KY malını satmasın, kaptırmayın, 10 kat-20 kat gideceğizden 4 gün sonra batıyoruz, furuşma bitti, güle güle nasıl olduk?
Ben de sevinmiştim, kaliteli, düzeyli bir sayfa açıldı, bilgi tecrübe edineceğiz, yolumuzu daha net görürüz diye... Gerçi yine de yorum yapan, bilgi/tecrübelerini paylaşan değerli forumdaşlar var, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama... bi tuhaf olmadı mı böyle?
Bizim ekonomi,piyasa, siyaset böyle... yıllardır.. İç içe, hiç öyle monoton bir hayatımız çok şükür. Hep bir karmaşa, kaos, kavga....
Öyle bir "daha büyük turp var" lafıyla her şey bitiyorsa hiç başlamamış demektir zaten. Bizde her an sert bir çıkışı, görev değişimini, politika değişimini olağan karşılamak lazım. Ne bileyim.. buna alışamamış biri günlerini fazla bu ülkede geçirmiyor demektir bana göre..
Kimseyi eleştirmek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sesli düşünüyorum sadece... Yaş ilerlemeye başladıkça insan daha bir bu tarz olaylara şaşırmamaya başlıyor.
Neyse işe devam.... emeği geçen herkese çok teşekkürler, yorumlara/analizlere devam edersek çok güzel olur bence.
Son düzenleme : ironarm; 28-03-2025 saat: 11:56.
Çok doğru söylüyorsun üstat, biten bir şey yok tam tersine yeni başlıyoruz. Kamuoyu anı ve geçmişi yaşamaya devam edecek ama para piyasalarının genel olarak yeni bir dönemi idrak edip ona göre tepkiler verdiğini görmemize az kaldı bence. Bu tepkiler beklentilerden ters yönlü olduklarında daha net anlaşılmaya başlanacaktır.
Sizlerde biliyorsunuz, sn. paşa konağı, en büyük güvencemiz bozuk ekonomik yapımız
Bir belediye başkanı mevzusunda 30 milyar$'a yakın para döviz oldu, döviz paranın gaz halidir
Dünyanın en yüksek faiz oranlarından birini iki gıdım indirmişlerdi şimdi %60'lar konuşuluyor.
Enflasyon hedefi ayağına TL'nin değerini faizle savunurken hem varlık fiyatları hem de iç piyasa işleri gerilemeye devam ediyor. İktidarın oy depoları bunlardı ve bazukayla ateş ediyor şimdi.
Toplumun maddi durumu bozuldukça sokağa çıkması kolaylaşır, yazın turizm gelirine umut bağlayan ülkede dikkat etmek lazım bunlara.
Hepsinden tehlikelisi alacaklılar yani kreditörlerimiz. Onlar direkt hatla Trump'a bağlı ağabeyler. Borç ödeme gücünü saniye saniye izlerler, canları sıkılırsa neler yaparlar? tarihte çok örneği var.
İsteyen istediği sebzeyi heybeden çıkarabilir. Halk için de geçerli bu. İsteyen istediği dini ideolojinin ardına takılabilir, sonunun ne olacağını her akşam haber bültenlerinde gösteriyor.
Yer İmleri