Düşüşün nedeni ve kimin neden sattığı tescillendi bilançonun berbat geleceğinin haberini alanlar 2 ay önceden satmaya başlamış demekki,olan yine bilançonun berbat geleceğinin haberini alamayan küçük ortaklara oldu!
Düşüşün nedeni ve kimin neden sattığı tescillendi bilançonun berbat geleceğinin haberini alanlar 2 ay önceden satmaya başlamış demekki,olan yine bilançonun berbat geleceğinin haberini alamayan küçük ortaklara oldu!
Aynen k/y cı en son duyar.
ben bunu yazdım.
bizden başka herkes bilanço yu
biliyor.
Bura böyle bir yer .
Y.T.D İRONİ BU YAZI
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçtiğimiz Kasım ayında başlayan ve Ağustos başına kadar süren yükseliş süreci 2,5 ayda yerini trajediye bıraktı fakat SPK olaya el koymalı zira içeriden haber alma (İngilizce karşılığı aklıma gelmedi) var , aksini kimse iddia edemez. Sermaye Piyasası Kurulu olaya el koyup küçük ortakları batma noktasına getiren kişilere gerekeni yapmalı!
Dyo 41 milyon
zarar
öz sermaye kalmadı
Borç Dyo da 1.800
katrliyon.
Borç yüzünde yüzüyor.
Al birini vur birine
Y.T.D İRONİ bu yazı
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MRSHL Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -38048584
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hasılat : 316.515.217
Satışların Maliyeti : -243.918.053
TİCARİ FAALİYETLERDEN BRÜT KAR (ZARAR) : 72.597.164
Esas Faaliyetlerden Diğer Gelirler: 23.202.711
Esas Faaliyetlerden Diğer Giderler : -44.890.93
Pazarlama Giderleri :-71.195.643
bürüt kar 72 milyon pazarlama giderleri 71 milyon yine düşündüğüm gibi fabrikadan çıkan ürün satıcının reyonunda yada ödeme planında.satışlar artmış bu da görünüyor. yıl sonunda kar açıklar mı ? tahminim açıklar.
71 mio TL pazarlama gideri nedir Allah aşkına milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Birileri bunu izah etmeli. Uçakla mı gidiyorlar her yere? Çok mu reklam veriyorlar. Promosyon mu var? Yeni GM buna bakıyor mu? Geldiği ülkelerde var mıymış böyle gider. Şunu yarıya indirseler kârı katlayacaklar ama nerede umurlarında mı dünya, neye çalıştıkları belli değil...İşleri güçleri milleti söğüşlemek...ytd
Yer İmleri